Suunnitteluasiantuntija Imatralle

Haemme toimintamme kasvaessa

SUUNNITTELUASIANTUNTIJAA

Imatralle

Tehtäviisi kuuluu metsäomaisuuden hoitoon liittyvä suunnittelu, kuten leimikonsuunnittelu kannattavuus- ja asiakaslähtöisesti sekä metsänhoidon suunnittelu metsävaralähtöisesti. Hakijalta edellytämme soveltuvaa metsäalan koulutusta, riittävää työkokemusta ja ammattimaista otetta metsätalouteen. Arvostamme kehitysmyönteistä asennetta, yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Myös puukaupallinen kokemus katsotaan eduksi. Palkkaus Metsäteollisuus ry – METO-työehtosopimuksen mukaisesti.

 

Miksi Tornatorille?

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossa. Meillä on rento ja osaava työilmapiiri ja meillä viihdytään hyvin. Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan uuden tornatorilaisen löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa metsätalouspäällikkö Maarit Sallinen (puh. 040 720 7148) ti 10.7. klo 14-16 ja to 12.7. klo 9-11.
Hae tehtävään viimeistään 23.7.2018 osoitteessa: www.tornator.fi/rekry

 

Työnantajan kuvaus

Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2017 noin 102 miljoona euroa ja taseen arvo 1,5 miljardia euroa. Tornatorin missio on luoda kestävää hyvinvointia metsästä.