Suunnittelupäällikkö

Haemme nyt suunnittelupäällikköä pohjoiselle alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Terveiset tulevalta tiimiltäsi

”Suunnittelupäällikkönä toimit vastuullisessa tehtävässä, jossa kulminoituu UPM Metsän tarkoitus: ainespuun ja metsäenergian toimitus tehtaille ja voimalaitoksille laitosten tarpeiden mukaisesti. Sinulla on laaja toimintakenttä, jolla pääset näyttämään osaamisesi.” – Markku Halinen, operaatiopäällikkö, pohjoinen alue

 

Mitä teet

Suunnittelupäällikkönä vastaat aines- ja energiapuuhuollon toimitusketjun operatiivisesta ja taktisesta suunnittelusta ja ohjauksesta sekä toimitusten toteutuksesta pohjoisella alueella.

Osallistut aktiivisesti sellu- ja paperitehtaiden sekä sahojen toimitusten suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä muiden alueiden ja toimintojen kanssa. Kehität uusia kuljetusratkaisuja ja osallistut UPM Metsän toimihenkilöiden ja kuljetusyritysten toimihenkilöiden ja kuljettajien koulutukseen kuljetusasioissa.

Työssäsi sinulla on apuna kolmihenkinen toimitusvastaavien tiimi. Toimialueesi on koko UPM Metsän pohjoinen alue, toimipisteesi on UPM Metsän Pietarsaaren toimisto.

 

Kuka olet

Sinulla on metsätalousinsinöörin (AMK) tutkinto tai muu soveltuva metsäalan koulutus. Sinulla on jo käytännön kokemusta niin ainespuun kuin metsäenergiankin hankinnasta. Hallitset tavanomaisten toimisto-ohjelmien käytön ja haluat kehittää UPM Metsän tietojärjestelmien osaamistasi koko pohjoisen alueen toiminnan tueksi.

Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä ja sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito on eduksi pohjoisella alueella.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatiopäällikkö Markku Halinen, puh. +358405463958 tai markku.halinen@upm.com.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 19.6.2022. Suunnittelupäällikkö (myworkdayjobs.com)

Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Markku Halinen
markku.halinen@upm.com
+358405463958