Suunnittelupäällikkö, Etelä-Suomi

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen suunnittelupäällikköä Etelä-Suomen alueelle 1.2.2023 alkaen.

Suunnittelupäällikkö johtaa alueen suunnittelutiimiä. Suunnittelupäällikkö vastaa maankäyttöasioiden edunvalvonnasta, ohjaa ja opastaa alueella metsien käyttöä ympäristöoppaan ja metsänhoito-ohjeen mukaisesti ja vastaa asiantuntijapalvelujen ostoista sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmän mukaisen toiminnan järjestelyistä alueella. Tehtävään sisältyy neuvontaa, opastusta, kehittämistä ja kouluttamista sekä sisäisiin ja ulkoisiin työryhmiin osallistumista. Toimipaikkana on jokin Metsähallituksen keskeinen toimipaikka Etelä-Suomessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, monipuolista työ- ja esihenkilökokemusta metsätalouden eri tehtävistä, nykyaikaisten suunnittelumenetelmien ja tietojärjestelmien osaamista sekä hyviä yhteistyö-, organisointi- ja asiakaspalvelutaitoja. Kielitaitovaatimuksina ovat sujuva suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme metsäsektorin ja sen verkostojen tuntemusta, aktiivista ja rakentavaa taitoa toimia yhteistyössä sidosryhmien kanssa sekä hyvää viestintätaitoa. Suunnittelutiimin menestyksellinen johtaminen edellyttää toiminnan määrätietoista kehittämistä itsenäisesti ja innovatiivisesti. Työ sisältää matkustamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, jossa on mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.1.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa 2.1.2023 lähtien aluejohtaja Eeva-Liisa Jorri, puh. 0400 289 997

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Lisätietoja antaa

Eeva-Liisa Jorri
0400 289 997