Suunnittelupäällikkö

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Haemme nyt joukkoomme Suunnittelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Metsähallitus Metsätalous Oy:n Metsäomaisuuden hoito-prosessiin 01.01.2020 alkaen.
Suunnittelupäällikkö johtaa Metsäomaisuuden hoito -prosessin suunnittelutiimiä. Hän vastaa suunnittelun toimintaedellytysten ylläpidosta sekä suunnittelun ja metsien käsittelyn kehittämisestä. Suunnittelupäällikkö on Metsäomaisuuden hoito -prosessin johtotiimin jäsen ja hän raportoi metsienkäyttö- ja suunnittelujohtajalle.
Tehtävässä menestyminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, monipuolista työ- ja esimieskokemusta metsätalouden eri tehtävistä, vankkaa kokemusta metsäsuunnittelusta ja metsätalouden tietojärjestelmistä sekä toimintaympäristön tuntemusta. Kielitaitovaatimuksina ovat sujuva suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme metsäsektorin ja sen verkostojen tuntemusta, aktiivista ja rakentavaa taitoa toimia yhteistyössä sidosryhmien kanssa, osaamista sekä hyvää viestintätaitoa. Suunnittelutiimin menestyksellinen johtaminen edellyttää toiminnan määrätietoista kehittämistä itsenäisesti ja innovatiivisesti. Työ sisältää matkustamista.
Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkuvan, jossa pääset kehittämään toimintaa ja osallistumaan metsäomaisuuden hoito -prosessin toiminnan kehittämiseen.
Toimen sijoituspaikka on metsätalouden toiminnan kannalta keskeinen toimipiste, esim. Oulu, Rovaniemi tai Jyväskylä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan.
Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10.2019 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat
Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa Metsähallitus Metsätalous Oy:n suunnittelupäällikkö Hannu Lehtonen puh. 040 583 6983.

Työnantajan kuvaus

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Lisätietoja antaa

Hannu Lehtonen
hannu.lehtonen@metsa.fi
040 583 6983