Taimitarhapäällikkö, Saarijärvi

Fin Forelia Oy on Suomen johtava ja suurin metsätaimia kasvattava ja myyvä taimitarhayritys. Kasvatamme vuosittain yli 60 miljoonaa kuusen, männyn ja koivun tainta koko Suomeen ja vientiin. Taimitarhamme sijaitsevat Saarijärvellä, Nurmijärvellä, Kerimäellä ja Rovaniemellä. Yrityksen liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa.

 

Haemme nyt joukkoomme Saarijärven taimitarhalle taimitarhapäällikköä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden huolehtia Saarijärven taimitarhan tuotannosta ja tuloksellisuudesta Fin Forelian tarpeiden mukaisesti. Vastaat taimitarhan toiminnasta. Apunasi tarhan johtamisessa sinulla on tuotantoesihenkilö. Tuotanto sisältää taimien kasvattamisen kylvöstä taimien pakkaamiseen ja lähettämiseen asti.

Nykyinen kokenut taimitarhapäällikkömme siirtyy eläkkeelle syksyllä. Ensi alkuun perehdyt työhön hänen johdollaan ja hänen jäädessä ansaitulle eläkkeelle otat vetovastuun Saarijärven taimitarhan toiminnasta.

Hyvän pohjan tehtävän menestyksekkäälle hoidolle antaa metsä- tai puutarha-alan yliopisto- tai amk-opinnot. Lisäksi tarvitset tehtävässä vahvaa esimieskokemusta. Pienessä työyhteisössämme valittavalla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa työnsä sisältöön osaamisensa ja mielenkiintonsa pohjalta.

Toivomme, että sinulla on hyvät henkilöstöjohtamisen taidot sekä kyky motivoida ja tukea henkilöstöä. Tarvitset työssäsi suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Arvostamme vastuullisuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle ja toimit Fin Forelian johtoryhmän jäsenenä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme sinun pystyvän aloittamaan työt mahdollisimman pian. Työ on kokoaikainen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työstä saat toimitusjohtaja Timo Salmiselta, puhelinnumero 040 5528824 tai taimitarhapäällikkö Vesa Nätyngiltä 0400 896992. Lähetäthän cv:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen 14.6.2024 mennessä osoitteeseen timo.salminen@finforelia.fi

Toimithan ripeästi, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja sopivan henkilön osuessa kohdalle, päätöksiä tehdään nopeasti.