Taimitarhapäällikkö

Fin Forelia Oy on Suomen johtava ja suurin metsätaimia kasvattava ja myyvä taimitarhayritys. Kasvatamme vuosittain noin 50 miljoonaa kuusen, männyn ja koivun tainta koko Suomeen. Taimitarhamme sijaitsevat Nurmijärvellä, Kerimäellä, Saarijärvellä ja Rovaniemellä. Yrityksen liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa.

 

Etsimme joukkoomme Nurmijärven taimitarhalle taimitarhapäällikköä

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden huolehtia Nurmijärven taimitarhan tuotannosta ja tuloksellisuudesta Fin Forelian tarpeiden mukaisesti. Vastaat taimitarhan operatiivisesta työstä ja olet taimitarhatyöntekijöiden esimies. Myös tarhan tuotantoesimies raportoi sinulle. Tuotanto sisältää taimien kasvattamisen kylvöstä pakkaamiseen asti.

Tehtävän menestyksekkäässä hoidossa on merkittävää apua metsänhoitajan, agronomin, metsätalousinsinöörin tai vastaavan koulutuksesta. Arvostamme monipuolista kokemusta metsäalalta. Lisäksi tarvitset tehtävässä aiempaa esimieskokemusta. Pienessä työyhteisössämme valittavalla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa työn sisältöön osaamisensa pohjalta.

Toivomme, että sinulla on hyvät henkilöstöjohtamisen taidot sekä kyky motivoida ja tukea henkilöstöä. Tarvitset työssäsi suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on etu. Arvostamme vastuullisuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle ja toimit Fin Forelian johtoryhmän jäsenenä. Työn alkaa kasvatuskauden 2021 alussa. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan työn viimeistään 1.3.2021. Työ on kokoaikainen.

Lisätietoja työstä saat toimitusjohtaja Timo Salmiselta, puhelinnumero 040 5528824. Lähetäthän cv:n ja vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen osoitteeseen timo.salminen@finforelia.fi 10.12.2020 mennessä.