Terminaalipäällikkö

Puunhankinta ja metsätalous hakee terminaalipäällikköä UPM Kaukaan tehdasintegraattiin Lappeenrantaan.

Terminaalipäällikön tehtävässä vastaat puun vastaanotosta ja tehdasmittauksesta sekä tehdasvarastoista ja puukenttäoperaatioista. Tehtäviisi kuuluu lisäksi puunkäsittelystä vastaavien yrittäjien ohjaus sekä oman terminaalihenkilöstön johtaminen.

Mikäli sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto, osaamista metsäteollisuuden raaka-ainehuollon kokonaislogistiikasta ja omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, voit olla etsimämme henkilö.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat osoitteessa www.upm.com/ura tai aluejohtaja Esa Korhoselta, puh. 040 036 6991. Lähetäthän hakemuksesi 08.02.2017 mennessä osoitteessa www.upm.com/ura.

Lisätietoja: UPM Kaukas ja  www.metsämaailma.fi 

Työnantajan kuvaus

UPM uudistaa bio- ja metsäteollisuutta. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ovat kierrätettäviä. Puunhankinta ja metsätalous vastaa UPM:n puuraaka-aineen hankinnasta Suomesta, Venäjältä ja Baltian maista. Yhtiön tehtaiden tarvitsemasta puumäärästä valtaosan hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluja. Lisäksi vastaamme sekä yhtiön että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta.

Lisätietoja antaa

aluejohtaja Esa Korhonen, puh. 040 036 6991