Terminaalivastaava

Haemme nyt terminaalivastaavaa UPM Metsän Kuusankosken toimipisteeseemme.

Puunhankinta ja metsätalous vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tehtaille Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Kaiken kaikkiaan palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla. Puun korjuusta, kuljetuksista ja metsänhoitotöistä huolehtii 200 yrittäjän verkosto, joka työllistää yli 2000 henkilöä. www.upmmetsä.fi

Mitä teet

Terminaalivastaavan tehtävässä hoidat Kymin tehdasintegraatin kuitupuun laadutusta, laatunippujen käsittelyn ohjausta sekä puuraaka-aineen vastaanottoa. Vastaat osaltasi muun muassa laatukollektiivien hallinnasta, laatupalautteista, kirjausten tekemisestä, raportoinnista sekä laadun kehittämisestä. Osallistut myös esimerkiksi työsuojeluohjelman toteutukseen ja UPM-Metsän itäisen alueen laatutyöhön.

Kuka olet

Edellytämme sinulta metsätalousinsinöörin koulutusta sekä kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa. Pyöreän puun laadun ja laaduttamisen syvällinen tuntemus ovat ehdottomia edellytyksiä työn menestykselliselle hoitamiselle. Edellytämme lisäksi aikaisempaa kokemusta laatuun liittyvästä kenttätyöstä sekä puuvastaanoton kirjausten tekemisestä.

Lisäksi odotamme sinulta kenttäkelpoisuutta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää tietojärjestelmien ja toimisto-ohjelmien hallintaa sekä kykyä itsenäiseen toimintaan. Edellytämme myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Venäjän kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa terminaalipäällikkö Jussi Markkanen, jussi.markkanen@upm.com, puh. 0401801867.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 3.5.2020.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Kuusankoski/Terminaalivastaava_NB6009746-1

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Lisätietoja antaa

Terminaalipäällikkö Jussi Markkanen
jussi.markkanen@upm.com
0401801867