Terminaalivastaava

Haemme nyt terminaalivastaavaa UPM Metsän Kuusankosken toimipisteeseemme.

Mitä teet

Terminaalivastaavan tehtävässä hoidat Kymin tehdasintegraatin kuitupuun laadutusta, laatunippujen käsittelyn ohjausta sekä puuraaka-aineen vastaanottoa. Vastaat osaltasi muun muassa laatukollektiivien hallinnasta, laatupalautteista, kirjausten tekemisestä, raportoinnista sekä laadun kehittämisestä. Osallistut myös esimerkiksi työsuojeluohjelman toteutukseen ja UPM Metsän laatutyöhön.

Kuka olet

Edellytämme sinulta metsätalousinsinöörin koulutusta sekä kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa. Pyöreän puun laadun ja laaduttamisen syvällinen tuntemus ovat ehdottomia edellytyksiä työn menestykselliselle hoitamiselle. Aikaisempi kokemus laatuun liittyvästä käytännön työstä sekä puuvastaanoton kirjausten tekemisestä on sinulle eduksi.

Lisäksi odotamme sinulta valmiutta toimia tehdasympäristössä, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää tietojärjestelmien ja toimisto-ohjelmien hallintaa sekä kykyä itsenäiseen toimintaan. Edellytämme myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Venäjän kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

– Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

– Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

– Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

– Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa terminaalipäällikkö Jussi Markkanen, jussi.markkanen@upm.com, puh. 0401801867.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 19.5.2021.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Kuusankoski/Terminaalivastaava_NB6012023-1

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Metsä hankkii puuraaka-aineen UPM:n tuotantolaitoksille Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Suuri osa puusta hankitaan suomalaisilta yksityismetsänomistajilta. Puukaupan lisäksi tarjoamme metsänomistajille laajan valikoiman metsäomaisuuden hoitoon ja metsän omistamiseen liittyviä palveluja. Haluamme ylläpitää metsien hyvinvointia ja auttaa asiakkaitamme tekemään oikeat ratkaisut metsänhoidossa ja metsänuudistamisessa. www.upmmetsa.fi