Terminaalivastaava

Haemme nyt terminaalivastaavaa UPM Metsän Pietarsaaren toimipisteeseen UPM:n pohjoiselle alueelle arviolta puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Tehtävässä pääset tutustumaan puunkäytön mittakaavaan ja opit puunkäsittelyn tehdasprosesseja sekä toimit yhteistyössä puunhankinnan logistiikan toimitusketjun kanssa. Mittaustiimimme on kiinteä yhteisö, jolla on vankka osaaminen ja teemme yhteistyötä myös muiden mittapaikkojen kanssa. Tehtävässä pääset osaksi kokenutta ja osaavaa neljän hengen tiimiä, jossa saat tukea osaamiseen ja kehittymiseen ja jossa ratkomme haasteita yhdessä.” – Juhani Seppä, terminaalipäällikkö

 

Mitä teet

Terminaalivastaavan tehtävässä hoidat Pietarsaaren tehtaan puuraaka-aineen vastaanottoa, mittausta sekä otantanippujen käsittelyn ohjausta. Vastaat osaltasi puun vastaanotosta, puukuljetusten ohjaamisesta, mittausten ja kollektiivien oikeellisuudesta, kirjausten tekemisestä, mittatarkkuuden seurannasta ja raportoinnista sekä puutavaran laadutuksesta. Osallistut myös tehdasvarastojen inventointiin ja työsuojeluohjelman toteutukseen.

 

Kuka olet

Toivomme sinulta esimerkiksi metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri) tai alan opiskelua. Kyky toimia eri sidosryhmien kanssa sekä päätöksenteko- ja paineensietokyky auttavat menestymään työn hoitamisessa. Aikaisempi kokemus puutavaralogistiikasta tai muusta puun mittaukseen ja laatuun liittyvästä kenttätyöstä on hyödyksi. Työssä tarvitaan suomen ja ruotsin kielen taitoa. Lisäksi toivomme sinulta hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää tietojärjestelmien ja toimisto-ohjelmien hallintaa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa terminaalipäällikkö Juhani Seppä, juhani.seppa@upm.com tai puh. +358400160083.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 12.12.2022. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Pietarsaari/Terminaalivastaava_NB6017215

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Työnantajan kuvaus

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi