Terminaalivastaava, Pietarsaari

Haemme nyt terminaalivastaavaa UPM Metsän Pietarsaaren toimipisteeseen.

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Tehtävässä opit puunkäsittelyn tehdasprosesseja ja toimit yhteistyössä puunhankinnan logistiikan toimitusketjun kanssa. Tehtävässä pääset osaksi kokenutta ja osaavaa kolmen hengen tiimiä, jossa saat tukea osaamisen ja kehittymiseen ja jossa ratkomme arjen haasteita yhdessä.” – Juhani Seppä, terminaalipäällikkö

Mitä teet

Terminaalivastaavan tehtävässä hoidat Pietarsaaren tehtaan puuraaka-aineen vastaanottoa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi eri kuljetusmuotojen kuljetustapahtumien kirjaukset ja otantanippujen oikean käsittelyn varmistaminen. Lisäksi huolehdit myös laatupalautteiden käsittelystä. Työtä tehdään arkipäivisin kahdessa vuorossa (kello 6–22 välillä).

Kuka olet

Toivomme sinulta metsäalan perusosaamista sekä kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa. Aikaisempi kokemus puutavaralogistiikasta tai muusta puun mittaukseen ja laatuun liittyvästä kenttätyöstä nopeuttaa työn omaksumista. Tehtävässä käytetään päivittäin sekä suomen että ruotsin kieltä. Lisäksi toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellinen työ – Toimintamme tarkoitus inspiroi meitä ‘Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta! Työmme on vaikuttavaa ja tukee muutosta.

  • Välittävä yhteisö – Yhteisömme perustuu hyvään tiimihenkeen ja yhteiseen päämäärään. Välitämme toisistamme ja toistemme hyvinvoinnista. Tuemme työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

  • Kehittymismahdollisuudet – Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oppimiseen ja kasvamiseen koko työurasi aikana. Olemme kansainvälinen, monialainen organisaatio ja tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun.

  • Vastuullinen työnantaja – Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet kunnianhimoisiin, tieteeseen perustuviin kestävän kehityksen tavoitteisiin kaikilla alueilla ilmastonmuutoksesta biodiversiteettiin. Vaalimme monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta tarjoamalla työympäristön, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Tutustu myös palkitsemiseen ja kulttuuriimme nettisivuillamme.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.–4.7. sekä 29.–30.7. kello 10–14 terminaalipäällikkö Juhani Seppä, juhani.seppa@upm.com tai puh. +358400160083.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 31.7.2024. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/Careers/job/Pietarsaari/Terminaalivastaava_NB6021718-1

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Juhani Seppä
+358400160083