Terminaalivastaava

Haemme nyt terminaalivastaavaa UPM Metsän Kymin toimipisteeseemme.

Puunhankinta ja metsätalous vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tehtaille Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Kaiken kaikkiaan palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla. Puun korjuusta, kuljetuksista ja metsänhoitotöistä huolehtii 200 yrittäjän verkosto, joka työllistää yli 2000 henkilöä. www.upmmetsä.fi

Mitä teet

Terminaalivastaavan tehtävässä hoidat Kymin tehdasintegraatin puuraaka-aineen vastaanottoa, mittausta, sekä otantanippujen käsittelyn ohjausta. Vastaat mm. osaltasi puunsyötön ja puukuljetusten ohjailusta, mittauksen ja kollektiivien oikeellisuudesta, kirjausten tekemisestä, mittatarkkuuden seurannasta ja raportoinnista, sekä puutavaran laadutuksesta. Osallistut myös esimerkiksi tehdasvarastojen inventointiin ja työsuojeluohjelman toteutukseen.

Kuka olet

Edellytämme sinulta vähintään AMK/opistoasteen koulutusta sekä kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa. Päätöksentekokyky ja paineensietokyky ovat ehdottomia edellytyksiä työn menestyksekkäälle hoitamiselle. Edellytämme lisäksi aikaisempaa kokemusta puutavaralogistiikasta tai muusta puun mittaukseen ja laatuun liittyvästä kenttätyöstä. Hyvän englannin kielen taidon lisäksi muu kielitaito katsotaan eduksesi. Lisäksi odotamme sinulta hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää tietojärjestelmien ja toimisto-ohjelmien hallintaa, sekä kykyä itsenäiseen toimintaan.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

•Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
•Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
•Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
•Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Jussi Markkanen, puh. 0401801867.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 14.11.2018.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Työnantajan kuvaus

Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Yhtiössämme työskentelee noin 19 100 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Helsingin pörssissä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi​

Lisätietoja antaa

Jussi Markkanen
0401801867