Tienpidon operaatioasiantuntija, Keski- ja Länsi-Suomi

Haemme nyt joukkoomme tienpidon operaatioasiantuntijaa Metsähallituksen Etelä-Suomen alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työalueena ovat Keski- ja Länsi-Suomen metsätiimit ja toimipaikkavaihtoehtoina Jyväskylä, Parkano, Karstula, Kuru tai Orivesi. Aloitus tehtävässä 15.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • Metsäautoteiden rakentamisen- ja peruskorjauksen tekninen suunnittelu ja toteutus
  • Tienpidon yrittäjäyhteistyö, töiden laadunvarmistus sekä tilittäminen
  • Maa-aineksien hankinta: Metsähallituksen omien maa-ainespaikkojen hakeminen, luvitus (ko. työvaiheesta vastaavan yhteistyökumppanin ohjaamisesta) ja hallinnointi sekä valmiina ostettavien murskeiden hankinta kilpailutetun puitesopimuksen perusteella
  • Metsähallituksen omista silloista vastaaminen

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta tienpidon tehtävistä tai muuta maanrakennusalan kokemusta. Arvostamme hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä, esihenkilötaitoja, tietoteknistä osaamista sekä hyviä maastossa liikkumisen taitoja.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Tuemme työntekijöiden hyvinvointia tarjoamalla hyvinvointi-, kulttuuri- sekä lounasedun. Lisäksi sinulla on mahdollisuus hankkia työsuhdepolkupyörä koeajan jälkeen. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.8.2024 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa metsänhoitopäällikkö Tanja Oksala, puh. 040 840 6009.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on lähes tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Metsähallitus Metsätalous Oy on Metsähallituksen kokonaan omistama tytäryhtiö. Yhtiön tehtävänä on valtion metsien hoito ja puunkorjuu monikäytön periaatteiden mukaisesti. Metsähallitus Metsätalous Oy myy PEFC-sertifioitua puuta.

Lisätietoja antaa

Tanja Oksala
puh. 040 840 6009