Tienrakennuksen ammattilainen

Haemme kehittyvään joukkoomme hyvällä asenteella varustettuja tienrakennuksen vankkoja ammattilaisia Kaakkois-Suomen, Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan sekä Pohjois-Karjalan alueillemme.

TIENRAKENNUKSEN AMMATTILAINEN

Haemme yksityis- ja metsätienrakennuksen suunnittelun ja myynnin ammattilaisia. Työtehtäviin kuuluvat tie- ja siltahankkeiden myynti, tie- ja siltakohteiden suunnittelu tuotantoon sekä asiakkuuksien hoito. Toimien sijoituspaikat ovat Lappeenranta, Kuhmo, Joensuu sekä Pudasjärvi.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa vähintään AMK-tason koulutusta. Tehtävään valittavalla tulee olla näyttöä tuloksellisesta työskentelystä vastaavissa tehtävissä. Arvostamme erityisesti kykyä tehdä tuloksellista myyntiä, itseohjautuvuutta ja vastuullisuutta omien töiden suunnittelussa ja oman työjonon hallinnassa, liiketoimintaymmärrystä sekä erinomaista yhteistyökykyä. Nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien sujuva käyttö katsotaan eduksi. Metsäalan työkokemus ei ole välttämätön.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme kannustavan tulospalkkauksen sekä itsenäisen ja haasteellisen tehtävän Suomen suurimmassa metsäpalveluyrityksessä.

Vapaamuotoiset hakemukset cv:n kera tulee lähettää 26.11.2017 mennessä sähköpostilla: rekrytointi@otso.fi. Sähköpostin otsikkokenttään alue tai paikkaunta jonne ensisijaisesti haetaan.

Lisätietoja haettavista tehtävistä: Myyntipäällikkö Tapani Kinnunen, tapani.kinnunen@otso.fi,  puh. 050 5715 639.

www.otso.fi

 

Työnantajan kuvaus

OTSO Metsäpalvelut on Suomen suurin metsäpalveluyritys. Tarjoamme metsänomistajille kattavasti kaikki palvelut metsäomaisuuden hoitoon. Toimimme valtakunnallisesti noin 160 asiantuntijan voimin. Sinä, joka haluat monipuolisen itsenäisen työn asiantuntijaorganisaatiossa ja omaat liiketoiminnallisen asenteen, tartu tilaisuuteen. Lisää meistä voit lukea www.otso.fi.