Tiimiesimies, Järvi-Suomen metsätiimi

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee tiimiesimiestä vakituiseen työsuhteeseen Järvi-Suomen metsätiimiin 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tiimiesimiehenä johdat Metsäomaisuuden hoito -prosessin Järvi-Suomen metsätiimin toimintaa. Vastaat tiimin monikäyttömetsien käytön suunnittelusta, korjuu- ja metsänhoitotöiden varannosta, metsätieverkoston toimivuudesta sekä eri tavoitteiden ja käyttömuotojen yhteensovittamiseen liittyvistä tehtävistä sekä toimit tiimin suunnittelijoiden esimiehenä. Toimit Metsähallituksen edunvalvojana toimituksissa ja maankäyttöasioissa ja olet Metsäomaisuuden hoito -prosessin aluetiimin jäsen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja monipuolista työ- ja esimieskokemusta metsätalouden eri tehtävistä sekä toimintaympäristön tuntemusta. Tehtävässä korostuvat johtamis- ja esimiestaidot, taito toimia yhteistyössä monenlaisten sidosryhmien kanssa, metsätalouden suunnitteluvälineiden -ja menetelmien tuntemusta sekä hyvät viestintätaidot.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, jossa on mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä pääset kehittämään metsäomaisuuden hoito -prosessin toimintaa.  Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. Työ sisältää matkustamista ja tehtävän toimipaikka on Varkaus tai Mikkeli.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.11.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat aluejohtaja Pasi Korteniemi, puh. 040 571 6420/ pasi.korteniemi@metsa.fi

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Lisätietoja antaa

Pasi Korteniemi
pasi.korteniemi@metsa.fi
040 571 6420