TOIMIHENKILÖ PUUN HANKINTAAN

Aulis on kahden miljoonan motin mies.

”Aloitin Iisveden puunhankinnassa syksyllä 1981. Maatilan pojalle työ metsän parissa oli mieleinen valinta.

Vuosien varrella metsänomistajat ovat tulleet tutuiksi ja puukauppaa on tehty motti poikineen.

Jos oikein yhteen lasketaan, niin noin kaksi miljoonaa kuutiota on tullut ostettua Iisveden palveluksessa puuta. Onhan se aikamoinen määrä.

Mitä kaikkea siitä lie rakennettu, meillä koti-Suomessa ja maailmalla? Varmasti jos jonkinlaista tarpeellista.

Ja onpahan siitä kahdesta miljoonasta motista kertynyt jokunen markka ja euro vientituloakin, maakunnan ja koko Suomen hyväksi.

Pelkästään Iisveden vientituloja on moisesta mottimäärästä kehrätty nykyrahassa liki 100 miljoonaa euroa!

Iisveden Metsä on ollut mielestäni vakaa ja hyvä työpaikka. Siksi en ole lähtenyt muualle töihin.”

AULIS JÄÄ KOHTA ELÄKKEELLE.
MISTÄ LÖYTÄISIMME SEURAAVAN AULIKSEN?

Etsimme siis TOIMIHENKILÖÄ PUUN HANKINTAAN yrityksemme palvelukseen Kuopion alueelle.

Jos viihdyt luonnossa, tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen ja ymmärrät metsätalouden päälle, otahan yhteyttä. Vahva työkokemus alalta on hyödyksi, sillä tulet täyttämään suuret saappaat. Sinulla on työssäsi poikkeuksellisen paljon sekä valtaa että vastuuta. Olet tärkeässä tehtävässä varmistamassa yhtiömme – ja samalla koko maakunnan – menestystä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse eero.riipinen@iisveden.fi viimeistään 5.6.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa metsäjohtaja Eero Riipinen, puh. 050 306 8591

PS. Koska olemme realisteja, ihan Aulista vastaavaa työsuoritusta emme sentään odota. Puoleenkin olisimme tyytyväisiä.

Paikalliset metsänomistajat perustivat Iisveden Metsä Oy:n vuonna 1924 tuomaan työtä ja taloudellista toimeliaisuutta seutukunnalle. Nyt, lähes 100 vuotta sahan perustamisesta, noudatamme edelleen vanhoja hyviä periaatteita. Toimimme vastuullisesti niin raaka-ainehankinnassa, sahauksessa kuin valmiin sahatavaran kuljetuksessa. Suurin osa tuotannostamme menee vientiin. Savosta lähtenyt kuusilauta saattaa hyvinkin päätyä Sveitsin Alpeille tai Japaniin, missä käsityöläiset käyttävät sen ainutlaatuisia ominaisuuksia hyväkseen rakentamisessa. Palveluksessamme on tällä hetkellä 45 henkilöä ja liikevaihtomme on n. 40 M€, joka kiertyy maakunnan hyväksi lähes kokonaisuudessaan.

www.iisveden.fi