Toiminnanjohtaja

Haemme toiminnanjohtajaa vastaamaan kokonaisvaltaisesti yhdistyksemme tuoreen strategian mukaisesta toiminnasta

Vastuullasi on talouden, henkilöstön ja liiketoiminnan johto toimialueellamme sekä merkittävimpien asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoito. Johdat asiantuntijaorganisaatiota ja huolehdit toiminnan tuottavuudesta ja kilpailukyvyn kehittymisestä toimintaympäristön muuttuessa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta metsäalasta, esimiestyöstä sekä liiketoiminnan johtamisesta. Olet innostava ja motivoiva henkilöstöjohtaja. Kykenet uudistamaan yhdistystämme entistä ketterämmäksi ja asiakaslähtöisemmäksi muuttuvassa toimintaympäristössä. Kasvatat yhdistyksemme liiketoimintaa ja pidät huolen palveluiden kilpailukykyisyydestä ja laadusta luoden kasvavaa lisäarvoa jäsenistömme metsätaloudelle. Olet ulospäinsuuntautunut verkostoituja, joka markkinoi yhdistyksemme palveluja aktiivisesti.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Toimipaikkasi on Kangasalla / Luopioisissa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan viimeistään 22.8.22 sähköpostilla outi.pettersson@gmail.com otsikolla Mhy Roine, toiminnanjohtaja. Lisätietoa tehtävästä antavat Mhy Roineen toiminnanjohtaja Ilkka Heinonen p. 040 551 5200 sekä hallituksen puheenjohtaja Outi Pettersson puh. 050 576 0453.

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Roine toimii Kangasalan ja Pälkäneen alueella aivan Tampereen kasvukeskuksen kupeessa ja on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Palveluksessamme on 8 toimihenkilöä ja liikevaihto on noin 4,2 miljoonaa euroa. Tuloskuntomme on hyvä, ja erityisesti energiapuuliiketoimintamme on ollut vahvassa kasvussa.  Pääomarakenteemme on vahva omavaraisuuden ollessa noin 46%.

Lisätietoja antaa

Outi Pettersson
outi.pettersson@gmail.com
050 576 0453