Toiminnanjohtaja

Kompakti ja tehokas järjestömme etsii kokenutta ja tavoitteellista toiminnanjohtajaa ottamaan ohjat käsiinsä pitkäaikaisen toimenhaltijan jäädessä asteittain eläkkeelle vuoden 2024 aikana.

Työpäiväsi tulevat rakentumaan hallinnon ja talouden johtamisesta, jäsenten konsultoinnista työ- ja sopimusoikeuden asioissa, urakointiin liittyvien asioiden edistämisestä sekä lainsäädännön seuraamisesta. Osallistut aktiivisesti työmarkkinaneuvotteluihin ja ylläpidät suhteita sidosryhmiin. Tärkeitä kumppaneita arjessasi ovat jäsenten lisäksi mm. eri työntekijä- ja työnantajaliitot, Koneyrittäjien Liitto ry, Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry, MTK ja MHYP Oy. Järjestössä on lisäksesi yksi vakituinen henkilö, jonka lähijohtajana tulet toimimaan.

Tavoitteenasi on rakentaa kustannustehokkaita ja toimivia työehtosopimuksia, avustaa jäseniä vaikeissa tilanteissa, ylläpitää työrauhaa, edistää työterveyttä ja lisätä työn tuottavuutta. Onnistumisesi perustuu myös menestyksekkäisiin työmarkkinaneuvotteluihin ja jäsenten luottamuksen voittamiseen.

Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan valtakunnan tasolla ja saat mahdollisuuden osallistua tutkimus- ja kehitystoimintaan eri tutkimusorganisaatioissa. Liityt vakavaraiseen organisaatioon, joka arvostaa työntekijöitään ja jossa osaamisesi kehittymistä tuetaan.

Menestymisesi tehtävässä varmistavat vahvat viestintä- ja neuvottelutaidot, talousosaaminen sekä kyky viestiä tarvittaessa myös englanniksi. Ruotsin kielen taitosi tulisi olla vähintään välttävällä tasolla. Työmarkkina- sekä työoikeustuntemus ja metsäalan osaaminen ovat tärkeässä roolissa.

Taustaltasi olet esim.

  • MMM (metsänhoitaja)
  • Työoikeuteen perehtynyt juristi, jolla on osaamista/kokemusta metsäalalta
  • Henkilöstöasioihin ja metsäalaan perehtynyt metsätalousinsinööri/AMK-tason osaaja, jolla on käytännön kokemusta esihenkilönä toimimisesta

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Lönnrothin kadulla. Sinulla on joustavat työajat ja pystyt tekemään työtäsi myös etänä. Ajoittain työtehtäviä on myös virastoaikojen ulkopuolisina aikoina. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä 02.01.2024 mennessä.

Jos olet valmis olemaan tärkeä osa työmarkkinoita ja jäsenten arkea, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi linkin kautta 29.9.2023 mennessä: https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/3140628-yksityismetsatalouden-tyonantajat-ry-toiminnanjohtaja. Lisätietoja tehtävästä antavat nykyinen toiminnanjohtaja Kari Immonen numerosta 050 567 5409 ja sähköpostitse kari.immonen@yt-ry.fi sekä hallituksen puheenjohtaja Hannu Välikangas numerosta 040 514 8766 ja sähköpostitse hannu.valikangas@mtk.fi.

Tule mukaan rakentamaan menestyksekästä tulevaisuutta!

Työnantajan kuvaus

Yksityismetsätalouden Työnantajat – Privatskogsbrukets Arbetsgivare r.y. (YT) on metsänhoitoyhdistysten vuonna 1969 perustama työnantajien ja urakanantajien yhteenliittymä, jonka jäseninä on myös muita yksityismetsätaloudessa toimivia metsä- ja metsätaimitarhatyönantajia.

Tutustu tarkemmin osoitteessa https://yt-ry.fi/

Lisätietoja antaa

Kari Immonen
kari.immonen@yt-ry.fi
050 567 5409