Toiminnanjohtaja

Kuusamon Metsänhoitoyhdistys on vuonna 1951 perustettu vakavarainen yhdistys joka hakee toiminnassaan selkeää kasvua. Haluamme olla kaikilla mittareilla kilpailukykyinen toimija sekä aikaansaava suuren jäsenjoukon edunvalvoja. Oletko Sinä ennakkoluuloton tuloksentekijä jolla on kyky uudistua ja toimia uudistajana? Haluatko olla luomassa uutta organisaatiota? Jos vastasit Kyllä ja omaat työtäpelkäämättömän työskentelyotteen olet etsimämme henkilö!

Odotuksemme sinulta
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta. Arvostamme näyttöjä tuloksen tekemisestä. Olet tuloshakuinen, innovatiivinen ja motivoiva esimies. Toimit sujuvasti erilaisissa toimintaympäristöissä ja olet luonteeltasi sosiaalinen. Metsä on sinulle intohimo ja kiinnostuksen kohde. LKV-tutkinto ehdotonta plussaa.

Tule kasvamaan kanssamme
Pohjoinen luontopääkaupunki ja sen hyvät palvelut kutsuvat sinua Kuusamoon. Kun kuulet Kuusamon metsien kutsun ja kiinnostut, lähetä hakemuksesi viipymättä sähköpostitse osoitteella kakilehdontila@gmail.com. Hakuaika on 31.10.2017 saakka. Hakemuksia emme palauta. Palkkaus YT-meto työehtosopimuksen mukainen.

Tarkempiin tiedusteluihin vastaa hallituksen puheenjohtaja Jari Käkilehto puh 040 7691435 .