TOIMINNANJOHTAJA

Metsänhoitoyhdistys Sotkamo on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Palveluksessamme on 9 toimihenkilöä, liikevaihtomme on 5 miljoonaa euroa ja puunkorjuupalvelumme on 175 000 m3. Olemme vakavarainen toimija, jonka työllistävä vaikutus alueellamme on 50-60 henkilötyövuotta.

 

Haemme

TOIMINNANJOHTAJAA

vastaamaan kokonaisvaltaisesti yhdistyksen strategian mukaisesta toiminnasta.

Vastuullasi on talouden, henkilöstön ja liiketoiminnan johtaminen sekä sidosryhmäsuhteet.

Johdat asiantuntijaorganisaatiota, vastaat sen toiminnasta ja kilpailukyvyn kehittämisestä muuttuvassa toimintaympäristössä.

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on näyttöä vahvasta esimiestyöstä, kokemusta liiketoiminnan johtamisesta ja erityisosaamista puunkorjuupalveluun liittyvästä toiminnasta.

Henkilönä olet innostava ja henkilöstöä motivoiva toimeentarttuja. Toiminta yksityismetsätalouden organisaatiossa on sinulle entuudestaan tuttua.

Koulutusvaatimuksena on vähintään metsätalousinsinöörin-AMK tutkinto.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan viimeistään 14.2.2020 mennessä osoitteeseen Mhy Sotkamo ry, Akkoniementie 6 88600 Sotkamo. Kuoreen merkintä ”Toiminnanjohtaja” .Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Aimo Korhonen 0440280258 ja toiminnanjohtaja Jarmo Huttunen puh. 0400287751 .