Toiminnanjohtaja, Metsänhoitoyhdistys Roine ry

Haemme toiminnanjohtajaa vastaamaan kokonaisvaltaisesti yhdistyksen strategian mukaisesta toiminnasta

Vastuullasi on talouden, henkilöstön ja liiketoiminnan johto toimialueellamme sekä merkittävimpien asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoito. Johdat asiantuntijaorganisaatiota ja vastaat sen toiminnan kasvusta ja kilpailukyvyn kehittymisestä toimintaympäristön muuttuessa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on näyttöä vahvasta esimiestyöstä ja kokemusta liiketoiminnan johtamisesta. Olet innostava ja motivoiva henkilöstöjohtaja ja kykenet uudistamaan yhdistyksen toimintatapoja entistä ketterämmäksi ja asiakaslähtöisemmäksi muuttuvassa toimintaympäristössä. Kasvatat yhdistyksen liiketoimintaa ja pidät huolen palveluiden kilpailukykyisyydestä ja laadusta luoden näin kasvavaa lisäarvoa jäsenistön metsätaloudelle. Toiminta metsäalan organisaatioissa on sinulle entuudestaan tuttua.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja päätoimistomme sijaitsee Kangasalan keskustassa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan viimeistään 20.9. osoitteeseen Mhy Roine ry, Hallitus, Ellintie 2, 36200 Kangasala. Kuoreen merkintä ”toiminnanjohtaja”. Lisätietoa tehtävästä antaa Mhy Roineen hallituksen puheenjohtaja Matti Rauhalahti puh. 050 348 3568.

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Roine toimii Kangasalan ja Pälkäneen alueella aivan Tampereen kasvukeskuksen kupeessa ja on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Palveluksessamme on 10 toimihenkilöä, toimipaikkoja on 3 ja liikevaihto on noin 3,85 miljoonaa euroa. Vakavaraisuutemme on vahva.