Toimitusjohtaja

Metsäsäätiön toimitusjohtajana vaikutat metsäalan näköalapaikalla. Vastaat Metsäsäätiön toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä sekä taloudesta. Tavoitteenasi on edistää metsätalouden ja metsäteollisuuden toimintaedellytyksiä rahoittamalla alan viestintää, tutkimusta, kehityshankkeita ja nuorisotyötä.

Arvostamme metsäalan koulutusta sekä metsäsektorin ja sen verkostojen tuntemusta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä taitoa toimia monenlaisten sidosryhmien kanssa. Vakuutat vahvalla kokemuksella hankkeistamisesta ja taloushallinnosta ja olet valmis kehittämään toimintaa määrätietoisesti ja innovatiivisesti.

Sinulla on näkemystä alan tutkimuksesta ja viestinnästä. Olet aidosti kiinnostunut kouluyhteistyöstä ja nuorisotyöstä sekä puun käytöstä ja puurakentamisesta.

Tarjoamme itsenäisen ja tavoitteellisen työn metsäsektorin keskiössä, jossa sinulla on vaikutusmahdollisuus metsäelinkeinon elinvoimaisuuden turvaamiseen Suomessa. Säätiön toimitilat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.

Tukenasi on säätiön hallitus ja sen strategiset linjaukset. Työskentelet aluksi yhdessä nykyisen, eläkkeelle jäävän toimitusjohtajan kanssa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 9.5.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen info@metsasaatio.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Suomen Metsäsäätiön toimitusjohtaja Liisa Mäkijärvi, p. 040 7501801.

Työnantajan kuvaus

Suomen Metsäsäätiö on metsänomistajien, metsäteollisuuden, sahateollisuuden, Metsähallituksen ja muiden metsätaloudesta toimeentulonsa saavien ryhmien viestinnän rahoittaja. Säätiön tavoite on metsätalouden ja -teollisuuden toimintaedellytysten turvaaminen, puun ja puupohjaisten tuotteiden käytön lisääminen sekä alan sosiaalisen ja taloudellisen tutkimuksen rahoittaminen. Suomen Metsäsäätiö on näkyvä ja yhteinen metsäelinkeinon hyväksyttävyyden edistäjä.