Toimitusjohtaja

Edellytämme sinulta johtamisosaamista, näkemystä ja kokemusta tuloksekkaasta talouden ja toiminnan kehittämisestä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää käytännön kielitaitoa. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja positiivinen tulevaisuuteen katsova ote työn haasteisiin. Arvostamme hyvää metsäalan ja metsäalan sidosryhmien tuntemusta, toimivia verkostoja, hallinnollisia taitoja sekä museo- ja kulttuurialan rakenteiden ja rahoitusmallien tuntemusta.

Tehtävä on vakituinen. Paikka täytetään 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo osoitetaan Suomen Metsämuseosäätiön hallitukselle sähköpostitse osoitteeseen jorma.saarimaa@lusto.fi. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 23.10.2020 mennessä.

Työnantajan kuvaus

Suomen Metsämuseo Lusto on Punkaharjun kansallismaisemassa tukikohtaansa pitävä, voimakkaasti kehittyvä valtakunnallinen ja kansainvälisesti verkostoitunut metsäkulttuurin vastuumuseo, joka vahvistaa suhteita metsään ja lisää metsäkulttuurin yhteiskunnallista vaikuttavuutta Suomessa. Luston tavoitteena on olla metsäkulttuurin ja -kulttuuriperinnön paras asiantuntija, monipuolisen ja luotettavan metsätiedon välittäjä sekä hyvin tunnettu matkailukohde Suomessa. Vuodesta 1994 toimineen Luston taustaorganisaatio on Suomen Metsämuseosäätiö sr., joka omistaa yli 6000 m2 laajuisen modernia museoarkkitehtuuria edustavan kiinteistön. Museossa työskentelee 20 henkeä ja konsernin liikevaihto on n. 1,5 miljoonaa euroa.

Lisätietoja antaa

Hallituksen puheenjohtaja Jorma Saarimaa, Suomen Metsämuseosäätiö
jorma.saarimaa@lusto.fi
0400 254 084