Toimitusjohtaja (sijaisuus)

Metsäsäätiön toimitusjohtajan sijaisena pääset suomalaisen metsäalan näköalapaikalle. Vastaat Metsäsäätiön toiminnan johtamisesta, taloudesta sekä kehittämisestä. Tavoitteenasi on edistää metsätalouden ja metsäteollisuuden toimintaedellytyksiä rahoittamalla alan viestintää, tutkimusta, kehityshankkeita ja nuorisotyötä.

Arvostamme metsäalan koulutusta sekä metsäsektorin ja sen verkostojen tuntemusta. Sinulla on sujuvat yhteistyö-, neuvottelu- ja viestintätaidot sekä taitoa toimia monenlaisten sidosryhmien kanssa. Vakuutat kokemuksellasi taloushallinnosta ja hankkeiden ohjauksesta.

Alan tutkimuksen ja viestinnän tunteminen on eduksi tässä työssä. Olet aidosti kiinnostunut kouluyhteistyöstä ja nuorisotyöstä sekä puun käytöstä.

Tarjoamme itsenäisen ja tavoitteellisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suomalaisen metsäelinkeinon elinvoimaisuuden turvaamiseen. Metsäsäätiössä tiimiisi kuuluu viestintäasiantuntija. Lisäksi tukenasi on säätiön hallitus ja sen strategiset linjaukset.

Kyseessä on perhevapaiden sijaisuus. Sijaisuuden toivottu aloitus on marraskuussa ja arvioitu kesto on noin vuoden. Säätiön toimitilat sijaitsevat Helsingin ytimessä Autotalossa Kampissa.

 

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksesi 22.9.2022 klo 16 mennessä osoitteeseen info@metsasaatio.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Suomen Metsäsäätiön toimitusjohtaja Martta Fredrikson, p. 040 687 1686.

Työnantajan kuvaus

Suomen Metsäsäätiö on vuonna 1995 perustettu metsänomistajien, metsäteollisuuden, sahateollisuuden, Metsähallituksen ja muiden metsätaloudesta toimeentulonsa saavien ryhmien viestinnän rahoittaja. Säätiön tavoite on metsätalouden ja -teollisuuden toimintaedellytysten turvaaminen, puun ja puupohjaisten tuotteiden käytön lisääminen sekä alan sosiaalisen ja taloudellisen tutkimuksen rahoittaminen. Suomen Metsäsäätiö on näkyvä ja yhteinen metsäelinkeinon hyväksyttävyyden edistäjä.