Toimitusvastaava, Joensuu

Haemme nyt toimitusvastaavaa Itäiseen Suomeen Joensuun toimipisteelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2022 alkaen.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Itäisen alueen operaatioissa pääset mukaan motivoituneeseen ja vauhdikkaaseen tiimiin kehittämään ja johtamaan raakapuulogistiikkaa monipuolisimmillaan. Tiimissämme arvostamme toisiamme ja saamme olla aidosti oma itsemme.” – Juha Piira, suunnittelupäällikkö

Mitä teet

Toimitusvastaavana tehtäviisi kuuluu itäisen alueen kuljetusyritysverkoston johtaminen sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Vastaat omassa vastuualueessasi, osana operatiivista tiimiä, kuljetusohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä toimitusketjun varastojen riittävyydestä kuljetusohjelman toteuttamiseksi. Lisäksi vastaat sovittujen toimituskauppakumppanien toimitusten ohjaamisesta sekä toimit tehdasvastaavana sovituille tehtaille.

Kuka olet

Toivomme sinulta esimerkiksi metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri). Aikaisempi kokemus metsätalouden ja puunhankinnan parissa työskentelystä on etu. Aktiivinen työskentely verkostoissa sekä kyky johtaa niitä auttavat sinua menestymään tehtävässä. Työssä onnistumista tukevat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, tietojärjestelmäosaaminen ja kyky itsenäiseen toimintaan.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Juha Piira, puh. +358400474583.

 

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 18.12.2022. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

 

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka. ​

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

 

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Joensuu/Toimitusvastaava_NB6017272

Lisätietoja antaa

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Joensuu/Toimitusvastaava_NB6017272