Toimitusvastaava, Seinäjoki/Kajaani

Haemme nyt toimitusvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Seinäjoen tai Kajaanin toimipisteeseen.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

 

Pohjoisen alueen operaatioissa pääset mukaan motivoituneeseen ja asiantuntevaan tiimiin kehittämään ja johtamaan kasvavaa raakapuulogistiikkaa monipuolisimmillaan. Tiimissämme arvostamme toisiamme ja saamme olla aidosti oma itsemme.” – Juha Fränti, suunnittelupäällikkö

 

Mitä teet

 

Toimitusvastaavana tehtäviisi kuuluu pohjoisen alueen kuljetusyritysverkoston johtaminen sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Vastaat omassa vastuualueessasi, osana operatiivista tiimiä, kuljetusohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä toimitusketjun varastojen riittävyydestä kuljetusohjelman toteuttamiseksi. Lisäksi vastaat sovittujen toimituskauppakumppanien toimitusten ohjaamisesta sekä toimit tehdasvastaavana sovituille tehtaille.

 

Kuka olet

 

Toivomme sinulta esimerkiksi metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri). Aikaisempi kokemus metsätalouden ja puunhankinnan parissa työskentelystä on etu. Aktiivinen työskentely verkostoissa sekä kyky johtaa niitä auttavat sinua menestymään tehtävässä. Työssä onnistumista tukevat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, tietojärjestelmäosaaminen ja kyky itsenäiseen toimintaan.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

 

Lisätiedot

 

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Juha Fränti, juha.m.franti@upm.com, puh. +358504418376.

 

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 18.12.2022. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

 

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Kajaani/Toimitusvastaava_NB6017430