Tuntiopettaja (4), koneellinen puunkorjuu

Haemme koneelliseen puunkorjuuseen vakituisiin virkasuhteisiin neljää tuntiopettajaa 1.8.2020 alkaen.

Koneellisen puunkorjuun tuntiopettajan tehtäviin kuuluu metsänhoidon, puunkorjuun (harvesterit ja ajokoneet) ja metsäkonetekniikan monipuolinen käytännön ja teorian ammatillinen opetus luokassa, konehallissa, metsäkonesimulaattoreilla ja maastossa sekä työssäoppimisen ohjaustehtävät. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen metsäalan koulutusten kehittämistyöhön. Työ on osittain kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan; soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, opettajan pedagogiset opinnot (väh.60 op) ja vähintään 3 vuoden pituinen käytännön työkokemus metsäkonealan tehtävissä. Soveltuvaksi tutkinnoksi katsotaan metsäalan ammattikorkeakoulututkinto tai puunkorjuun/metsäalan erikoisammattitutkinto, jolloin valitulta henkilöltä vaaditaan vähintään 5 vuoden pituista käytännön työkokemusta metsäkonealan tehtävistä. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita määräaikaisesti henkilö, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Lisäksi valitulta edellytetään 2000-luvulle sijoittuvaa työkokemusta metsäkoneenkuljettajan työstä. Tehtävässä edellytetään C-ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyskorttia.

Eduksi katsotaan WoodForce- metsätietojärjestelmän käyttöosaaminen, käyttökokemus eri konevalmistajien konekaluston hallintajärjestelmistä, vahvat työelämäyhteydet, opetus-, ohjaus- tai koulutuskokemus, kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, Moodle, Wilma ja Teams -ohjelmistojen käyttökokemus sekä kehittävä työote.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Työ- tai virkaehtosopimus: OVTES

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimipiste- ja koulutuspäällikkö Mari Nieminen, puh. 040 801 6709, etunimi.k.sukunimi(at)tampere.fi tai tiimivastaava Tuomo Kivimäki, p. 040 806 4711, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.
Jätä hakemus: https://kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tuntiopettaja-4-koneellinen-puunkorjuu-tredu-tre-01-185-20/

Hakuaika päättyy 24.4.2020. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Työnantajan kuvaus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Lisätietoja antaa

toimipiste- ja koulutuspäällikkö Mari Nieminen
mari.k.nieminen@tampere.fi
040 801 6709