Tuntiopettaja, metsäala (virka, toistaiseksi voimassa oleva)

OSAOn Muhoksen yksikkö hakee metsäalan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Tehtävänä on metsätalouden, erityisesti koneellisen puunkorjuun ja metsäkoneiden huoltokorjauksen opetus metsäalan tutkintokoulutuksessa. Tehtävänä on tukea opiskelijan taitojen, tietojen ja yhteiskuntavastuun kehittymistä sekä ammatillista kasvua. Osa opetuksesta voi sijoittua ilta-aikaan. Lisäksi tehtävään voi kuulua ryhmänohjaajana toimimista sekä mm. työelämäyhteistyöhön liittyviä tehtäviä.

Tehtävään valittavalta edellytämme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaista ammatillisen opettajan kelpoisuutta. Edellytämme erityisesti laaja-alaista koneellisen puunkorjuun osaamista. Arvostamme myös metsäkoneiden huoltokorjausosaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta, ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten opiskelijaryhmien kanssa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan; sovellettava osio on C liite 1.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 1.8.2019. Hakuaika päättyy 11.6. klo 15.00.

Linkki työpaikkailmoitukseen:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tuntiopettaja-metsaala-230427/

Työnantajan kuvaus

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä, Oulun seudun ammattiopisto, Muhoksen yksikkö. Osoite: Kirkkotie 1, 91500 Muhos.

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO.

OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 10 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

OSAOn Muhoksen yksikkö tarjoaa autoalan, maatalous- ja metsäalan sekä ravintola- ja cateringalan ammatillisia opintoja. Yksikössä on opiskelijoita 300 ja henkilökuntaa 50. Yksikössä on opiskelija-asuntola, jossa on yli sata asuntolapaikkaa. Muhoksen yksiköllä on opetusmaatila ja käytössään opetusmetsiä.

Lisätietoja antaa

Yksikönjohtaja Kirsti Joki-Tokola / koulutuspäällikkö Vesa Vanhamäki
etunimi.sukunimi@osao.fi
Joki-Tokola 040 648 3861 / Vanhamäki 050 537 5057