Tuotantoesimies, Joroinen

Haemme nyt tuotantoesimiestä taimitarhamme tiimiin Joroisiin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Etsin tiimiini ammattiosaajaa ja innokasta kehittyjää ja kehittäjää metsäpuiden taimien tuotantoon taimitarhallemme Joroisiin. Mikäli rakastat kasvun ihmettä ja pienten puiden kanssa työskentely aiheuttaa ajatuksena kutsuvia väreilyitä, olet se, jota etsimme. Nykyinen osaajamme siirtyy yhtiömme sisällä uusiin tehtäviin ja siksi saappaat ovat vapaat. Teemme tulevaisuutta, uusia metsiä sekä käytännön konkreettisia tekoja ilmastonmuutokseen sopeutumisessa. Työmme vaikuttaa vuosikymmenten päähän. Haluatko olla mukana tekemässä työtä, millä on merkitystä ja missä vastuullisuus sanana muuttuu arjen työksi ja tuloksiksi? Tämä työtehtävä on ainutlaatuinen mahdollisuus kasvaa metsäalan erikoisalueen osaajaksi! – Anne Immonen, Manager, Nursery

 

Mitä teet

Työskentelet taimitarhatyöntekijöiden esihenkilönä ja päävastuualueesi on metsäpuiden taimien kasvattamisen ohjaus ja kehittäminen. Vastuualueellasi on metsäpuiden kylvösiemenen käsittelyyn liittyvien käytännön töiden organisointi ja kehittäminen taimitarhalla. Lisäksi tuot työpanoksesi taimituotannon arkeen ja osallistut taimitarhamme kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen yhdessä tiimimme kanssa. Arkeesi sisältyy päivittäisen työn organisointia, työjohtoa, ohjausta, perehdytystä ja opastamista. Tehtäväsi on palvella omaa tiimiäsi ja luoda heille sellaiset puitteet, että he onnistuvat vaativassa työssään. Olet määrätietoinen, kestät muutosta ja et harmistu, vaikka muutaman kerran suunnitellut asiat menevät uusiksi. Jaksat sopeutua vaihteleviin työtilanteisiin ja paineen alla työskennellessä homma pysyy hanskassa. Voimaannut ihmisten kanssa työskentelystä ja tiivis tiimityö tuntuu luontevalle.

 

Kuka olet

Sinulla on esihenkilötaitoja ja kokemusta asiantuntijatiimin johtamisesta
Sinulla on kokemusta kasvintuotannon ja/tai metsäpuiden taimien kasvatuksesta
Sinulla on metsänviljelymateriaalin (taimet ja siemenet) ja metsänjalostuksen tuntemusta
Sinulla on kokemusta metsänhoidosta ja metsänuudistamisesta
Sinulla on käytännön kokemusta metsätaimituotannosta
Koulutustaustasi löytyy esimerkiksi ammattikorkeakoulututkinto kasvintuotantoon ja/tai metsäalaan liittyen

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Immonen, Manager, Nursery, puh. +358405792955.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 30.10.2022.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Kaiken takana on taimi. Olemme kehittäneet 1980 perustettua Joroisten taimitarhaa pitkäjänteisesti. Se on ainoa metsäteollisuuden omistama taimitarha Suomessa.

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Joroinen/Tuotantoesimies_NB6016921