Tuotepäällikkö, ForestKIT

Haemme asiantuntijatiimiimme monipuolista myynnin, markkinoinnin ja metsätietojärjestelmien osaajaa vastaamaan metsävarojen hallintaan ja metsäsuunnitteluun tarkoitetun ForestKIT-metsätietojärjestelmän myynnistä, markkinoinnista ja asiakkuuksista. ForestKIT-metsätietojärjestelmän esittely löytyy sivulta: https://www.forestkit.fi/

Tehtävän vastuut

  • ForestKIT-metsätietojärjestelmän myynti ja markkinointi sekä asiakas- ja koulutuspalvelut
  • ForestKIT-asiakkuuksien ja asiakaspalautteen hallinta sekä palvelun ja asiakaskokemuksen kehittäminen asiakkaiden tarpeiden pohjalta
  • ForestKIT-metsätietojärjestelmään liittyvä talouden seuranta

Lisäksi osallistut ForestKIT-metsätietojärjestelmän kehitykseen sekä metsä- ja paikkatietoihin liittyvien asiakasprojektien toteutukseen.

Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä Tapion ForestKIT-tiimin, Tapion viestintä-tiimin sekä Tapion asiantuntijapalveluiden metsä- ja luontoasiantuntijoiden kanssa.

Eväät tehtävässä menestymiseen

  • Sinulla on soveltuva metsäalan koulutus ja kokemusta myynnistä, markkinoinnista, metsätietojärjestelmistä sekä asiakaspalvelutehtävistä. Toimiminen asiakkaiden ja eri yhteistyötahojen kanssa on sinulle luontevaa ja sujuvaa.
  • Tunnet metsätalouden toimintaympäristöä ja käytännön metsätaloutta. Metsä- ja paikkatiedot, metsäsuunnittelu ja metsien arvon määritys ovat sinulle tuttuja aihepiirejä.
  • Olet aloitteellinen, itseohjautuva ja kykenet tuottamaan uusia ideoita ja avauksia osaamisalueellasi.
  • Viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti. Kuvien, tekstien ja videoiden käsittely on sinulle tuttua.
  • Esiintyminen ja kouluttaminen ovat sinulle luontevia tilanteita.

Tuotepäälliköksi

Tehtävä tarjoaa sinulle näköalapaikan metsien vastuullisen ja kestävän käytön kehityksessä. Tulet osaksi asiantuntijatiimiä, jossa yhdistyvät korkeatasoinen metsä- ja paikkatietojärjestelmien ja kehittämisen osaaminen.

Työantajana tarjoamme joustavat työn tekemisen puitteet, kattavat edut ja mutkattoman yhdessä tekemisen kulttuurin. Tapion toimisto sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella (Pasilassa, kauppakeskus Triplan vieressä). Tarjoamme joustavat mahdollisuudet etätyöhön.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat Metsätietopalveluiden päällikkö Esko Välimäki, p. 040 718 4206, sekä liiketoimintajohtaja Olli Äijälä, p. 040 582 9676.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.5.2024 mennessä osoitteella rekrytointi@tapio.fi.

Työnantajan kuvaus

Tapio Oy – Metsäntuntija

Olemme metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Palvelemme sekä julkisen että yksityisen sektorin asiakkaita.

Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy sekä tytäryhtiöt Tapio Palvelut Oy ja DigiTapio Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti ja Karttakeskus. Tutustu toimintaamme Tapion vastuullisuusraportin kautta https://tapio.fi/yritysvastuu/