Tienrakennuksen ammattilainen

OTSO Metsäpalvelut on Suomen suurin metsäpalveluyritys. Tarjoamme metsänomistajille kattavasti kaikki palvelut metsäomaisuuden hoitoon. Toimimme valtakunnallisesti noin 140 asiantuntijan voimin. Sinä, joka haluat monipuolisen itsenäisen työn asiantuntijaorganisaatiossa ja omaat liiketoiminnallisen asenteen, tartu tilaisuuteen. Lisää meistä voit lukea www.otso.fi.

Haemme kehittyvään joukkoomme hyvällä asenteella varustettuja tienrakennuksen vankkoja ammattilaisia Kaakkois-Suomen, Kainuun sekä Meri-Lapin alueillemme.

TIENRAKENNUKSEN AMMATTILAINEN

Haemme yksityis- ja metsätienrakennukseen ammattilaisia. Työtehtäviin kuuluvat tie- ja siltakohteiden myynti ja asiakkuuksien hoito. Toimien ensisijaiset sijoituspaikat ovat Lappeenranta, Sotkamo/Kajaani sekä Tervola/Tornio.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa AMK tason koulutusta. Tehtävään valittavalla tulee olla näyttöä tuloksellisesta työskentelystä vastaavissa tehtävissä. Arvostamme erityisesti kykyä tehdä tuloksellista myyntiä, itseohjautuvuutta ja vastuullisuutta omien töiden suunnittelussa ja oman työjonon hallinnassa, liiketoimintaymmärrystä sekä erinomaista yhteistyökykyä. Nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien sujuva käyttö katsotaan eduksi. Metsäalan työkokemus ei ole välttämätön.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme kannustavan tulospalkkauksen sekä itsenäisen ja haasteellisen tehtävän Suomen suurimmassa metsäpalveluyrityksessä.

Vapaamuotoiset hakemukset cv:n kera tulee lähettää 28.2.2018 mennessä sähköpostilla: rekrytointi@otso.fi. Sähköpostin otsikkokenttään alue tai paikka-kunta jonne ensisijaisesti haetaan.

Lisätietoja haettavista tehtävistä:

Myyntipäällikkö Tapani Kinnunen, tapani.kinnunen@otso.fi, puh. 050 5715 639