Yksityisteiden ammattilainen

OTSO Metsäpalvelut on Suomen suurin metsäpalveluyritys. Tarjoamme metsänomistajille kattavasti kaikki palvelut metsäomaisuuden hoitoon. Toimimme valtakunnallisesti noin 150 asiantuntijan voimin. Sinä, joka haluat monipuolisen itsenäisen työn asiantuntijaorganisaatiossa ja omaat liiketoiminnallisen asenteen, tartu tilaisuuteen. Lisää meistä voit lukea www.otso.fi.

Haemme kehittyvään joukkoomme hyvällä asenteella varustettua yksityistiehallinnon ja tienrakennuksen vankkaa ammattilaista.

YKSITYISTEIDEN AMMATTILAINEN

Haemme yksityisteiden hallinnon ja suunnittelun ammattilaista Etelä-Pohjanmaalle. Työtehtäviin kuuluvat ensisijaisesti metsä- ja muille yksityistiekunnille tarjottavat tiekuntien hallintopalvelut ja niihin liittyvä asiakashankinta. Tehtävän sisältöön kuuluu myös tie- ja siltahankkeiden myynti, tie- ja siltakohteiden suunnittelu tuotantoon sekä asiakkuuksien hoito. Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Lappajärvi.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa vähintään AMK-tason koulutusta. Tehtävään valittavalla tulee olla näyttöä tuloksellisesta työskentelystä vastaavissa tehtävissä. Arvostamme erityisesti tuloshakuisuutta, itseohjautuvuutta ja vastuullisuutta omien töiden suunnittelussa ja työjonojen hallinnassa, liiketoimintaymmärrystä sekä erinomaista yhteistyökykyä. Nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien sujuva käyttö katsotaan eduksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme kannustavan tulospalkkauksen sekä itsenäisen ja haasteellisen tehtävän Suomen suurimmassa metsäpalveluyrityksessä.

Vapaamuotoiset hakemukset cv:n kera tulee lähettää 28.2.2018 mennessä sähköpostilla: rekrytointi@otso.fi. Sähköpostin otsikko kenttään haettavan tehtävän nimi.

Lisätietoja haettavasta tehtävästä metsäpalvelualue-esimies Hannu Ulviselta, hannu.ulvinen@otso.fi, puh. 050 314 0513.