Operaatioasiantuntija Kirkniemen mitta-asemalle

Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 4,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Etsimme joukkoomme

OPERAATIOASIANTUNTIJAA

Metsä Forest on markkinajohtaja puukaupassa ja metsäenergiassa Suomessa. Se vastaa Metsä Groupin puunhankinnasta ja tarjoaa emoyhtiö Metsäliitto Osuuskunnan omistajajäsenille kattavat puukaupan sekä metsän- ja luonnonhoidon palvelut.

Metsäliitto Osuuskuntaan kuuluu noin 104 000 metsänomistajaa, jotka omistavat yhteensä lähes puolet Suomen yksityismetsistä. Metsä Forestin liikevaihto vuonna 2016 oli 1,5 miljardia euroa, ja se työllistää noin 900 henkilöä.

Haemme operaatioasiantuntijaa Kirkniemen mitta-asemalle määräaikaiseen tehtävään kestäen 2019 elokuun loppuun.

Kirkniemen mitta-aseman operaatioasiantuntijana tehtäviisi kuuluu:

  • puutavaran mittaus ja vastaanotto Sappi Kirkniemen tehtaalla
  • osallistuminen toimitus- ja tehdaslogistiikan suunnitteluun
  • toimiminen tiiviissä yhteistyössä puunhankinnan ja tehtaan kanssa

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kykyä itsenäiseen työhön ja päätöksentekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Lisätiedot ja haku 3.1.2018 mennessä osoitteessa www.metsagroup.com.