Logistiikka-asiantuntija

Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 4,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

ETSIMME JOUKKOOMME LOGISTIIKKA-ASIANTUNTIJAA

Metsä Forest on markkinajohtaja puukaupassa ja metsäenergiassa Suomessa. Se vastaa Metsä Groupin puunhankinnasta ja tarjoaa emoyhtiö Metsäliitto Osuuskunnan omistajajäsenille kattavat puukaupan sekä metsän- ja luonnonhoidon palvelut. Metsäliitto Osuuskuntaan kuuluu noin 104 000 metsänomistajaa, jotka omistavat yhteensä lähes puolet Suomen yksityismetsistä. Metsä Forestin liikevaihto vuonna 2016 oli 1,5 miljardia euroa, ja se työllistää noin 900 henkilöä.

Haemme logistiikka-asiantuntijaa prosessihakkeen ja puuenergiajakeiden ohjaustehtäviin. Tehtävä muodostuu Metsä Groupin Suomen tehtaiden prosessihakkeiden ohjauksesta ja lisäksi tehtävä sisältää myös sivutuotevirtojen sekä metsäenergiatoimitusten ohjaukseen osallistumista. Logistiikka-asiantuntija on tiiviissä yhteistyössä kuljetusyrittäjien ja Metsä Forestin sisäisten toimintojen sekä Metsä Groupin sahojen ja sellutehtaiden kanssa.

Logistiikka-asiantuntijan tehtävässä tarkemmasta toimipaikasta voidaan neuvotella. Toimipaikan tulee kuitenkin sijoittua Etelä-ja Keski-Suomen alueella sijaitsevien hankintapiirien piirikonttorille, mieluiten joko Tampereen, Jyväskylän tai Lappeenrannan piirille.
Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Lisätiedot ja haku 16.1.2018 mennessä osoitteessa www.metsagroup.com.