Viestintäpäällikkö

Haemme

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

Stora Enso Metsän viestintään vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa on mahdollisuus tehdä erilaisia viestinnän työtehtäviä ja olla mukana kehittämässä uutta mukavassa ja rennossa työyhteisössä.

Viestintäpäällikkönä keskeisiä työtehtäviäsi ovat taustoittava mediatyö, yritysvastuuviestintä, kriisiviestintä, sisäinen viestintä, kirjoittajaverkoston ylläpito ja aktivointi sekä paikalliset mediakoulutukset. Odotamme sinulta viestinnän korkeakoulututkintoa sekä vähintään 3-5 vuoden työkokemusta viestinnän työtehtävistä monikanavaisessa ympäristössä. Tehtävä vaatii itseohjautuvuutta, aloitekykyisyyttä, valmiutta nopeatempoiseen työhön ja innovatiivisuutta.

Tunnistitko itsesi? Lue lisää ja hae tehtävää 31.12.2017 mennessä osoitteessa: www.storaenso.com/careers/

 

Työnantajan kuvaus

Tavoitteemme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin. Muuttamalla maailmaa muutamme myös itseämme: kehitämme uusiutuvien materiaalien  asiantuntemustamme täyttääksemme asiakkaittemme tarpeita ja ratkaistaksemme monia nykypäivän raaka-aineisiin liittyviä haasteita. Stora Enso on uusiutuvien pakkaus-, biomateriaali-, puurakennuselementti- ja paperiratkaisujen johtava maailmanlaajuinen toimittaja, jolla on noin 26 000 työntekijää 35 maassa.