UPM Kesätyöpaikat puunhankinnan ja metsätalouden tehtävissä

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme eri puolille Suomea asiakaspalveluhenkisiä, metsäalasta kiinnostuneita osaajia kesätyöntekijöiksi puunhankinnan ja metsätalouden tehtäviin.

Työtehtävät liittyvät mm. metsäsuunnitteluun, laadunmittaukseen sekä puunkorjuun ja kuljetuksen ohjaukseen. Näiden lisäksi palkkaamme kesätyöntekijöitä esimerkiksi puunhankinnan keskitettyyn suunnitteluun ja ohjaukseen, tehtaille puun vastaanottoon, UPM Metsän palvelukeskukseen ja asiakaskokemustiimiin.

Puunhankinta ja metsätalous vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tehtaille Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Kaiken kaikkiaan palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla. Puun korjuusta, kuljetuksista ja metsänhoitotöistä huolehtii 200 yrittäjän verkosto, joka työllistää yli 2000 henkilöä. www.upmmetsa.fi

Lähetäthän hakemuksesi ajoissa, koska UPM Metsän kesätyöntekijävalintoja tehdään jo hakuajan aikana. Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista ja hakemisesta sekä kesätyöpaikoista ja toimipaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Kuka olet

Odotamme kesätyöntekijöiltämme positiivista ja reipasta asiakaslähtöistä asennetta, tiimityö- ja verkostoitumistaitoja, oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoa. Sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksesi. Puunhankinnan ja metsätalouden sekä korjuun ja kuljetuksen tehtävissä edellytämme metsäalan koulutusta ja mahdollisuutta käyttää omaa ajoneuvoa.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Meillä pääset osaksi kannustavaa ja rentoa työyhteisöä joka on ylpeä tekemästään työstä.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi kesätyösi jokaisessa vaiheessa. Saat mahdollisuuden kehittyä haastavissa ja vastuullisissa työtehtävissä. Useat kesätyöntekijämme jatkavat meillä joko seuraavana kesänä, opinnäytetöiden tekijöinä tai erilaisissa hankkeissa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätietoja

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista ja hakemisesta sekä kesätyöpaikoista ja toimipaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Jätä sähköinen hakemuksesi sivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä kesätyöhaun kyselylomake huolellisesti, halutessasi voit lisätä myös ansioluettelosi. Haku sulkeutuu 28.2.2019.

Linkki suoraan hakusivuillemme: https://bit.ly/2CTZP3S

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse contacthr@upm.com tai puhelimitse 020 414 6600.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Työnantajan kuvaus

Biometsäteollisuuden edelläkävijänä rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. UPM tarjoaa kestäviä ja turvallisia ratkaisuja kasvavaan maailmanlaajuiseen kuluttajakysyntään. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä. Yhtiössämme työskentelee noin 19 100 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Helsingin pörssissä. UPM – The Biofore Company – www.upm.fi