Urakointiesimies, Lahti

L&T Biowatti Oy on Lassila & Tikanoja Oyj -konserniin kuuluva valtakunnallinen energia- ja metsäsektorin palveluyritys. Haemme nyt tiimiimme

URAKOINTIESIMIESTÄ LAHDEN SEUDULLE

Vastaamaan Lahden alueen puunkorjuusta, katkonnanohjauksesta, määrän- ja laadun hallinasta sekä alihankinta yrittäjien yhteistyöstä.

Olet osa tiimiä, joka huolehtii laadukkaasta puunhankinnasta sekä asiakaspalvelusta. Tiimiin tarvitaan oma-aloitteista, aktiivista ja ammattitaitoista osaajaa. Meillä voit kasvattaa osaamistasi ja saada vastuuta omien kykyjesi mukaan.

Olet hankkinut metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkinnon. Sinulla on muutaman vuoden työkokemus puunhankinnasta, puukaupasta ja metsäalan tehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää paikallistuntemusta ja kontaktiverkostoa alueen metsänomistajiin, koneyrittäjiin ja metsäpalveluyrittäjiin.

Tarjoamme paikan energisessä bioenergiayhtiössä. Jätä hakemuksesi 14.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta:

https://career2.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=lassilatik&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=fi_FI&career_job_req_id=38985&selected_lang=fi_FI

Lisätietoja tehtävistä antaa metsäpalvelupäällikkö Teemu Kinnari p. 050 435 9713.

Työnantajan kuvaus

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 802,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 8 600 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.