Urakointiesimiesharjoittelija Ouluun

L&T Biowatti Oy on Lassila & Tikanoja Oyj -konserniin kuuluva valtakunnallinen energia- ja metsäsektorin palveluyritys. Haemme nyt tiimiimme

 

URAKOINTIESIMIESHARJOITTELIJAA

 

määräaikaiseen 1.5-31.8.2022 työsuhteeseen vastaamaan Oulun tiimin eteläosien laadukkaasta puunkorjuusta. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä alueen metsäpalveluasiantuntijoiden ja logistiikan kanssa.  Varmistat operatiivisen toiminnan sekä sen seurannan kannalta oleellisten järjestelmätietojen ajan tasalla pitämisestä ja metsäsertifioinnin mukaisesta toiminnasta.

 

Olet viimeisen vuoden opiskelija, hankkinut metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkinnon. Sinulla on muutaman vuoden työkokemus puunhankinnasta, puukaupasta ja metsäalan tehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää paikallistuntemusta ja kontaktiverkostoa alueen metsänomistajiin, koneyrittäjiin ja metsäpalveluyrittäjiin.

 

Tarjoamme paikan energisessä bioenergiayhtiössä. Lisäksi saat huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan sekä kehittämään ammattitaitoasi. Tarjoamme myös tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera sekä monia muita henkilökuntaetuja – haluamme, että pääset kotiin turvallisesti ja terveenä, sekä viihdyt myös vapaa-ajallasi. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme! Jätä hakemuksesi 20.3.2022 mennessä www.lt.fi/tyopaikat. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin metsäpalvelupäällikkö Timo Marttila p. 050 5988 194.

Työnantajan kuvaus

L&T Biowatti Oy on Lassila & Tikanoja Oyj -yhtiöön kuuluva bioenergia-alan palveluyritys, joka auttaa metsänomistajia puukauppa- ja metsänhoitoasioissa. Lisäksi toimitamme biopolttoaineita ja energiapuuta energialaitoksille sekä ainespuuta metsäteollisuudelle.

Lisätietoja antaa

Timo Marttila
050 5988 194