Urakointipäällikkö

Metsänhoidon ammattilainen, etsimme juuri sinua! ?

Haluatko olla mukana rakentamassa metsänhoidon kestävää tulevaisuutta?

Suomen suurin yksityinen metsänomistaja Tornator Oyj etsii joukkoonsa


Urakointipäällikköä

jonka intohimona on kehittää metsänhoidon urakoinnin verkostoa, vastuullisuutta ja laatua.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä yrityksessä, joka kehittää aktiivisesti innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja metsätalouteen. Toimintamme ytimessä on vastuullisuus ja urakoinnin kumppanuudet.

 

Tässä tehtävässä pääset:

Johtamaan ja kehittämään laajaa urakoitsijaverkostoamme: Vastaat yli 1 600 henkilötyövuoden ja 250 sopimuksen kattavan verkoston suunnittelusta, laajentamisesta ja hallinnasta. Toimit tiiviissä yhteistyössä operaatioprosessin päällikön kanssa ja joka toimii myös esihenkilönäsi.

Varmistamaan urakoitsijoiden toiminnan vastuullisuuden ja laadun: Toimit keskeisessä roolissa valvomassa ja ohjaamassa urakoitsijoidemme toimintaa kestävien periaatteiden mukaisesti.

Osallistumaan kestävän metsätalouden kehittämiseen ja uusien innovaatioiden luomiseen: Pääset vaikuttamaan alan tulevaisuuteen ja kehittämään uusia ratkaisuja yhdessä osaavan tiimin kanssa.

Työskentelemään osaavassa ja motivoituneessa tiimissä: Liityt joukkoomme, jossa arvostetaan yhteistyötä, ammattitaitoa ja intohimoa metsäalaa kohtaan.

Nauttimaan kilpailukykyisestä palkasta ja erinomaisista eduista: Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja kattavat henkilöstöedut.

Työtehtäviisi kuuluu  mm.

 • Riittävien urakoitsijaresurssien varmistaminen
 • Urakoitsijoiden toiminnan kehittäminen
 • Urakoitsijoiden perehdyttäminen
 • Ulkomaisen työvoiman hallinta
 • Työn laadun ja vastuullisuuden varmistaminen
 • Eri prosessien välisenä linkkinä toimiminen
 • Digitaalisten materiaalien kehittäminen
 • Toimittaja-auditointien suorittaminen
 • Yhteistyö aluehallintoviraston kanssa
 • Urakoitsija ja yrittäjäviestintä sekä markkinointi sekä niiden edelleen kehittäminen yhdessä viestinnän kanssa.
 • Sopimusten hallinta
 • Järjestelmäkehityksen tukeminen
 • Urakoitsijaresurssien kouluttaminen
 • Lainsäädännön noudattamisen seuranta

Toivomme sinulta:

Vahvaa kokemusta metsätalouden tehtävistä: Sinulla on useamman vuoden kokemus metsäalalta erityisesti resurssien hankinnasta.

Intohimoa metsänhoitoon ja metsänkasvatukseen: Metsä ja sen hyvinvointi ovat lähellä sydäntäsi ja haluat olla mukana vaalimassa sitä tuleville sukupolville.

Sitoutumista kestävään metsätalouteen: Ymmärrät kestävän metsänhoidon periaatteet ja haluat olla mukana kehittämässä alan vastuullisia käytäntöjä.

Erinomaisia johtamistaitoja ja kokemusta urakoitsijoiden vastuullisuuden varmistamisesta: Osaat johtaa ja motivoida urakoitsijoita sekä varmistaa, että heidän toimintansa on vastuullista ja laadukasta.

Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa: Kommunikoit sujuvasti molemmilla kielillä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 26.5.2024 tästä

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitys- ja operaatiojohtaja Heikki Penttinen 10.5 tai 13.5 klo 14-16 puh. +358409003435.

 

Tule mukaan rakentamaan kestävää tulevaisuutta metsälle! ?

Työnantajan kuvaus

Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 165 miljoona euroa ja taseen koko noin 3,2 miljardia euroa. Konserni työllistää suoraan noin 190 henkilöä. Kaikkiaan yhtiön metsät työllistävät suoraan omaa henkilökuntaa sekä yrittäjiä ja heidän työntekijöitään noin 1500 henkilötyövuoden verran. Emoyhtiön omistajat ovat suomalaisia, pääosin institutionaalisia sijoittajia. Tornatorin missio on luoda kestävää hyvinvointia metsästä.

Lisätietoja antaa

Kehitys- ja operaatiojohtaja Heikki Penttinen
heikki.penttinen@tornator.fi
040 900 3435