Useita avainhenkilöitä Metsäkeskukseen

Metsäkeskus uudistaa organisaatiotaan ja haemme nyt useampia avainhenkilöitä mukaan kehittämään metsäalaa yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Hae meille nyt

Viestintä- ja asiakkuusjohtaja

  • johtamaan Metsäkeskuksen viestintä- ja asiakkuuspalveluja
  • vastaamaan Metsäkeskuksen strategisesta viestinnästä ulkoisesti ja sisäisesti sekä asiakaspalvelujen ja asiakaskokemuksen kehittämisestä.

Yhteysjohtaja itäiselle alueelle

  • johtamaan palvelualueen sidosryhmäyhteistyötä ja alueellisten metsäohjelmien valmistelua ja toteutusta
  • vastaamaan metsänomistajaneuvonnan, luonnonhoidon Metso-rahoituksen ja asiantuntijatyön tulostavoitteista.

Talouspäällikkö

  • vastaamaan Metsäkeskuksen talousarvion laatimisesta ja seurannasta, sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta sekä vastaamaan Metsäkeskuksen tilinpäätöksen laatimisesta
  • kehittämään taloushallinnon palveluja yhteistyössä ulkoisen tilitoimistoyhtiön ja sisäisten asiakkaiden kanssa.

Johtava EU-metsäasiantuntija

  • kehittämään Metsäkeskuksen toiminnan suunnittelua huomioimaan ennakoivasti EU-toimintaympäristössä ja erityisesti metsä-, ympäristö- ja ilmastokysymyksissä tapahtuvia muutoksia
  • seuraamaan EU:ssa käynnissä olevien metsien käyttöä koskevien ohjelmien ja säädösten valmistelua sekä raportoimaan niistä Metsäkeskuksen johdolle

Elinkeinopäällikkö Uudellemaalle

Elinkeinopäällikkö Etelä-Savoon

Elinkeinopäällikkö Pohjois-Karjalaan

  • vastaamaan muun muassa Metsäkeskuksen kumppanuuksista ja sidosryhmäsuhteista, alueellisen metsäohjelman sekä kehittämishankkeiden valmistelusta ja toteutuksesta sekä osallistumaan maakunnallisen metsäneuvoston toimintaan.

Työnantajan kuvaus

Suomen metsäkeskus kerää ja jakaa tietoa Suomen metsistä. Se valvoo, että metsälakeja noudatetaan. Lisäksi se neuvoo metsänomistajia metsien hoidossa, hyödyntämisessä ja suojelussa ja edistää metsään liittyvien elinkeinojen kannattavuutta ja monipuolisuutta. Metsäkeskuksen toimintaa ohjaa ja rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

Lue lisää Metsäkeskuksesta osoitteessa metsakeskus.fi.

Tarjoamme sinulle valtakunnallisen verkoston, joustavat työnteko- ja etätyömahdollisuudet sekä mahdollisuuden lisätä omaa osaamistasi. Lue lisää Metsäkeskuksesta työpaikkana. 

Kaikki avoimet työpaikat löydät Metsäkeskuksen verkkosivuilta.