VIESTINTÄJOHTAJA

Tapio on metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija. Tarjoamme luotettavaa tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy sekä tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti ja Karttakeskus.

Haluatko olla mukana tekemässä vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä metsien kasvun ja kestävän käytön asiantuntijaorganisaatiossa?

Haemme nyt

VIESTINTÄJOHTAJAA

täydentämään johtoryhmäämme. Viestintäjohtajana vastaat Tapio-konsernin viestinnän ja yhteiskuntavaikuttamisen strategisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Vastaat viestinnän suunnittelusta ja viestinnällisistä linjauksista. Olet aktiivisesti kehittämässä ja ylläpitämässä yrityskuvaamme sekä yhteiskunta- ja mediasuhteitamme. Vastaat myös markkinointiviestinnän linjauksista sekä messujen ja muiden tapahtumien konseptoinnista ja koordinoinnista. Johtamis- ja koordinointitehtävän ohella osallistut myös itse aktiivisesti viestintäprosesseihin.

Odotamme hakijoilta viestintäalan korkeakoulututkintoa ja näyttöjä tuloksellisesta viestinnän johtamisesta ja toteutuksesta. Tehtävä edellyttää monipuolista viestinnän osaamista ja näkemystä, strategista otetta viestintään ja yhteiskuntavaikuttamiseen, kykyä omaksua ja hyödyntää uusimpia viestintäkeinoja ja -työkaluja, sekä kiinnostusta ja halua perehtyä metsä- ja luontoalaan. Hyvät yhteistyö- ja verkostojohtamisen taidot, sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisu sekä valmius osallistua itse myös päivittäiseen viestintään ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä.

Tarjoamme sinulle energisen ja innostavan työyhteisön metsäalan huippuammattilaisten joukossa. Pohjaamme kaiken toimintamme vastuullisuuteen, yhdessä menestymiseen sekä tahtoon uudistua ja uudistaa. Työantajana tarjoamme joustavat työn tekemisen puitteet, kattavat edut ja mutkattoman yhdessä tekemisen kulttuurin.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anne Ilola, p. 050 572 8448, 17.1. klo 15-17 ja 22.1. klo 14-16.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.1.2020 mennessä osoitteella rekrytointi@tapio.fi.