Yritysvastaava

Haemme nyt yritysvastaavaa puuhuolto-operaatioihin Pohjoiselle alueelle.

Puunhankinta ja metsätalous vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tuotantolaitoksille Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Kaiken kaikkiaan palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla. Puun korjuusta, kuljetuksista ja metsänhoitotöistä huolehtii 200 yrittäjän verkosto, joka työllistää yli 2000 henkilöä. www.upmmetsä.fi

Mitä teet

Yritysvastaavana tehtäviisi kuuluu vastuualueesi yritysverkoston johtaminen korjuu- ja kuljetustavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit vastuualueesi paikallistiimien puheenjohtajana, edistät operaatioiden puolesta toimintojen välistä yhteistyötä ja varmistat korjuu- ja kuljetustavoitteiden jalkautumisen vastuualueesi paikallistiimeille.

Kuka olet

Sinulla on metsätalousinsinöörin (AMK) tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Aikaisempi kokemus metsätalouden ja puunhankinnan parissa katsotaan eduksi. Aktiivinen työskentely verkostoissa on ehdoton edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle. Suoriutuaksesi tehtävästä tulee sinulla myös olla hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, osaamista tietojärjestelmistä ja kykyä itsenäiseen toimintaan. Lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä valmiutta maastotöihin.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

– Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
– Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
– Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
– Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Yritysvastaavan toimipaikka on Nivala, Oulu tai Haapavesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatioasiantuntija Virpi Kuutti, puh. 0401676747 tai virpi.kuutti@upm.com.

Lähetä hakemuksesi hakujärjestelmän kautta viimeistään 10.1.2020. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Lisätietoja antaa

Virpi Kuutti
virpi.kuutti@upm.com
0401676747