Yritysvastaava

Haemme yritysvastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 04.05.2020 – 31.08.2020 Jyväskylän metsäasiakasyksikön alueelle.

UPM Metsä vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tuotantolaitoksille Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Kaiken kaikkiaan palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla. Puun korjuusta, kuljetuksista ja metsänhoitotöistä huolehtii 200 yrittäjän verkosto, joka työllistää yli 2000 henkilöä. www.upmmetsä.fi

Mitä teet

Yritysvastaavana tehtäviisi kuuluu vastuualueesi yritysverkoston johtaminen korjuu- ja kuljetustavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit vastuualueesi paikallistiimien puheenjohtajana, edistät operaatioiden puolesta toimintojen välistä yhteistyötä ja varmistat korjuu- ja kuljetustavoitteiden jalkautumisen vastuualueesi paikallistiimeille.

Kuka olet

Sinulla on metsätalousinsinöörin (AMK) tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Aikaisempi kokemus metsätalouden ja puunhankinnan parissa työskentelystä on etu. Aktiivinen työskentely verkostoissa on ehdoton edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle. Suoriutuaksesi tehtävästä tulee sinulla myös olla hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, osaamista tietojärjestelmistä ja kykyä itsenäiseen toimintaan. Lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielitaitoa sekä valmiutta maastotyöhön.

Vuorotteluvapaalain mukaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen valitun henkilön on oltava ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeuksena alle 25-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat työttömät työnhakijat sekä enintään vuosi sitten valmistuneet alle 30-vuotiaat, joilla sijaisuutta on edeltävä vähintään yksi työttömyyspäivä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Yritysvastaavan toimipaikka on Jyväskylän metsäasiakasyksikön alueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatioasiantuntija Pentti Kantola, puh. 040 5673675 tai pentti.e.kantola@upm.com.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 10.02.2020. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

https://www.upm.com/fi/tyopaikat/

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 020 414 6600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Lisätietoja antaa

Pentti Kantola
pentti.e.kantola@upm.com
040 5673675