Yritysvastaava, Kajaani

Haemme nyt yritysvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kajaaniin.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Etsimme porukkaamme hyvällä tekemisen meiningillä ja reippaalla otteella asioihin tarttuvaa yritysvastaavaa. Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on positiivinen asenne, ja ymmärrät, että yhteistyössä on voimaa! Tarjoamme sinulle reippaan ja yhteen hiileen puhaltavan porukan lisäksi haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä puunkorjuun ja puuntoimitusten parissa yrittäjäverkoston kanssa. Tartu toimeen, jolla on merkitystä!” – Hannu Klemetti, korjuuasiantuntija

 

Mitä teet

Tässä tehtävässä johdat korjuuyritysten verkostoa sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistut omalla vastuualueellasi osana operatiivista tiimiä kuljetusohjelmien suunnitteluun. Vastaat varastojen hallinnasta, varantojen suunnitelmallisesta käytöstä sekä yhteistyöstä operaatioiden, oston ja metsätalouden kesken omalla vastuualueellasi korjuuseen liittyen. Lisäksi toimit tehdasvastaavana sovituille tehtaille. Työskentelet sekä toimistossa että maastossa.

 

Kuka olet

Toivomme sinulta esimerkiksi metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri). Aktiivinen työskentely verkostoissa sekä kyky johtaa niitä auttavat sinua menestymään tehtävässä. Työssä onnistumista tukevat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, tietojärjestelmäosaaminen ja kyky itsenäiseen toimintaan. Aikaisempi kokemus puunhankinnasta, erityisesti puunkorjuusta, toimituskaupoista ja kuljetuksista katsotaan eduksi.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa korjuuasiantuntija Hannu Klemetti puh. +358401995968.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.12.2022. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Aloitamme hakemusten läpikäynnin hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

 

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Kajaani/Yritysvastaava–Kajaani_NB6017290-1

 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi