Yritysvastaava, Kajaani

Haemme nyt yritysvastaavaa Kajaaniin määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Mitä teet

Tässä tehtävässä johdat korjuuyritysten verkostoa sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistut omalla vastuualueellasi osana operatiivista tiimiä kuljetusohjelmien suunnitteluun. Vastaat myös varastojen hallinnasta, varantojen suunnitelmallisesta käytöstä sekä yhteistyöstä operaatioiden, oston ja metsätalouden kesken omalla vastuualueellasi korjuuseen liittyen. Lisäksi toimit tehdasvastaavana sovituille tehtaille. Työskentelet sekä toimistossa että maastossa.

 

Kuka olet

Toivomme sinulta esimerkiksi metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri). Aktiivinen työskentely verkostoissa sekä kyky johtaa niitä auttavat sinua menestymään tehtävässä. Työssä onnistumista tukevat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, tietojärjestelmäosaaminen ja kyky itsenäiseen toimintaan. Aikaisempi kokemus metsätalouden ja puunhankinnan parissa työskentelystä on eduksesi.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan ja päättyminen 30.4.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatiopäällikkö Timo Niemelä, puh. +358405787540.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 22.9.2022. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi. https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Kajaani/Yritysvastaava_NB6016607

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Työnantajan kuvaus

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi