Yritysvastaava, Rovaniemi

Haemme nyt yritysvastaavaa Rovaniemelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Nyt on haussa avainpeluri Rovaniemelle, joka yhdessä yrittäjien kanssa hoitaa oman alueensa puunhankinnan operaatiot turvallisesti, vastuullisesti ja laadukkaasti. Tarjolla on monipuolinen, itsenäinen ja haastava työ ja pääset osaksi kasvavaa ja nuorekasta työporukkaa” –operaatiopäällikkö Timo Niemelä 

 

Mitä teet

Tässä tehtävässä johdat korjuu- ja kuljetusyritysten verkostoa sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Vastaat omalla vastuualueellasi osana operatiivista tiimiä kuljetusohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Vastaat myös varastojen hallinnasta, varantojen suunnitelmallisesta käytöstä sekä yhteistyöstä operaatioiden, oston ja metsätalouden kesken omalla vastuualueellasi korjuuseen ja kuljetukseen liittyen. Lisäksi toimit tehdasvastaavana sovituille tehtaille. Työskentelet sekä toimistossa että maastossa.

 

Kuka olet

Toivomme sinulta esimerkiksi metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri). Aktiivinen työskentely verkostoissa sekä kyky johtaa niitä on ehdoton edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle. Suoriutuaksesi tehtävästä tulee sinulla olla myös hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, osaamista tietojärjestelmistä ja kykyä itsenäiseen toimintaan. Aikaisempi kokemus metsätalouden ja puunhankinnan parissa työskentelystä on eduksesi. Lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielitaitoa sekä valmiutta maastotöihin.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

 Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatiopäällikkö Timo Niemelä, puh. +358405787540 tai timo.k.niemela@upm.com. Kesälomista johtuen yhteydenotot 3.7–14.7. välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 10.8.2023 mennessä.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Rovaniemi/Yritysvastaava–Rovaniemi_NB6019050

Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Operaatiopäällikkö Timo Niemelä
timo.k.niemela@upm.com
+358405787540