Yritysvastaava, Rovaniemi

Haemme nyt yritysvastaavaa Rovaniemelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Mitä teet

Tässä tehtävässä johdat korjuu- ja kuljetusyritysten verkostoa sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Vastaat omalla vastuualueellasi osana operatiivista tiimiä kuljetusohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Vastaat myös varastojen hallinnasta, varantojen suunnitelmallisesta käytöstä sekä yhteistyöstä operaatioiden, oston ja metsätalouden kesken omalla vastuualueellasi korjuuseen ja kuljetukseen liittyen. Lisäksi toimit tehdasvastaavana sovituille tehtaille. Työskentelet sekä toimistossa että maastossa.

Kuka olet

Edellytämme sinulta vähintään metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri). Aktiivinen työskentely verkostoissa sekä kyky johtaa niitä on ehdoton edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle. Suoriutuaksesi tehtävästä tulee sinulla olla myös hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, osaamista tietojärjestelmistä ja kykyä itsenäiseen toimintaan. Aikaisempi kokemus metsätalouden ja puunhankinnan parissa työskentelystä on eduksesi. Lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielitaitoa sekä valmiutta maastotöihin.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatiopäällikkö Markku Halinen, puh. +358405463958 tai markku.halinen@upm.com.

Lähetä hakemuksesi hakujärjestelmän kautta viimeistään 28.8.2022. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka Suomessa.

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Operaatiopäällikkö Markku Halinen
markku.halinen@upm.com
+358405463958