Myös UPM korjaa tulosnäkymiään kuluvan vuoden osalta

Tehtaiden käynnistys lakon jälkeen on onnistunut hyvin, yhtiö arvioi.

Stora Enso kertoi eilen korjanneensa odotuksiaan koko vuoden liiketuloksesta. Nyt myös UPM on antanut positiivisen tulosvaroituksen ja nostanut tulosnäkymiään.

Aiemmin yhtiö arvioi vertailukelpoisen liikevoiton kuluvan vuoden alkupuoliskolla olevan vuoden 2021 ensimmäistä vuosipuoliskoa vastaavalla tasolla, ja koko kuluvan vuoden vertailukelpoisen liikevoiton odotettiin olevan vuotta 2021 vastaavalla tasolla tai tätä korkeampi. Nyt yhtiö arvioi vertailukelpoisen liikevoiton nousevan sekä kuluvan vuoden alkupuoliskolla edellisvuoden vastaavasta ajanjaksosta että koko vuonna vuodesta 2021.

UPM:n mukaan vahva markkinatilanne on jatkunut yhtiön kaikissa liiketoiminnoissa. Myös tehtaiden käynnistys lakon jälkeen on onnistunut hyvin ja toimitukset asiakkaille lähteneet liikkeelle ripeästi.

Yhtiö kuitenkin muistuttaa, että kuluvan vuoden näkymiin liittyy yhä merkittäviä epävarmuuksia. Ne liittyvät Ukrainan sotaan, pandemiaan, talouskasvuun, energiamarkkinoiden poikkeukselliseen tilanteeseen ja tiukkoihin raaka-aine- ja logistiikkamarkkinoihin.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa

Kuvat