Uusi hallitus Metsähallitukselle

Hallituksen kokoonpanossa on otettu huomioon Metsähallituksen yleistehtävien ja liiketalouden tuntemus sekä hallituksen tehtävien laaja-alaisuus

Metsähallitukselle on nimitetty uusi hallitus. Hallituksen puheenjohtajaksi nimitettiin pääjohtaja Timo Laitinen Valtionkonttorista, varapuheenjohtajana jatkaa vesihallintojohtaja Kai Kaatra maa- ja metsätalousministeriöstä.

Hallituksen jäseninä jatkavat ylijohtaja Helena Säteri ympäristöministeriöstä, Tuija Soanjärvi Affectolta ja henkilöstön edustaja Pertti Itkonen. Uusia jäseniä ovat Lappset Groupin hallituksen puheenjohtaja Johanna Ikäheimo, professori Liisa Tyrväinen Luonnonvarakeskuksesta ja alueiden edustajana Kolarin kunnanhallituksen puheenjohtaja Simo Rundgren.

Hallituksen kokoonpanossa on otettu huomioon Metsähallituksen yleistehtävien ja liiketalouden tuntemus sekä hallituksen tehtävien laaja-alaisuus. Lisäksi uuden metsähallituslain mukaisesti on huomioitu se, että luonnonvaroja koskevat suunnitelmat on nostettu hallituksen hyväksyttäväksi.

Uusi hallitus aloittaa kesäkuun alussa ja kausi päättyy maaliskuussa 2019. Hallituksen tehtävänä on ohjata ja valvoa Metsähallituksen toimintaa.

METSÄLEHTI