Keskustelut Luonto 30% Suojeltu?

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 382)
 • 30% Suojeltu?

  Merkitty: 

  Aamu tv joku nainen mainitsi Suomessa tavoite 30%suojelu???

 • Teufelin Zumi

  ”Pitäisikö ne tuet Teukan mielestä maksaa suoraan duunareille?”

  Joissakin piireissä maataloustuen perusteluna on että ruuan hinta pysyy kohtuullisena kuluttajalle.
  Todellisuudessa maataloustuki johtaa kommunismin perus tekemiseen, eli tehdään tekemisen vuoksi, ei laadukkaan lopputuloksen vuoksi. Puhdasta näennäisviljelyä eli tuhtaata.
  Jotta tuki vaikutus kohdistuisi oikein sen tulisi tulla kuluttajalle joka valinnoillaan kannustaisi laadukkaaseen ja tehokkaaaseen tuotantoon.

  Tikkula

  Mitäs oot teukkamieltä nuorten kuntoutusrahasta 800€/kk? Mihis toij johtaa, kommunismiin?

  Rane

  Taitaa Teukalla vähän kaikki johtaa kommunismiin.Verovähennyksistä Muro-Marinin juhlintaan.

  Tolopainen

  Mikä siinä on, että monilta nuorilta pää pehmenee. Ei henkilö enää kuntoudu, jos koulusta on alkanut kiusaaminen ja syrjäytyminen. Kyllä se on lopullinen menetys.

  Nuakka

  Nuorten kasvavat ongelmat korreloivat suoraan ns. subjektiivisen päivähoidon/ varhaiskasvatuksen yleistymisen kanssa. Varmasti jää lapseen traumoja kun äiti ja isi kotona työttömänä ja itse hoidossa, tai äiti kotona vauvan kanssa ja itse joudut tarhaan demutädin kanssa opiskelemaan tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta. Koulu täydentää tuhon kun saa toteuttaa itseään miten haluaa, ulkoa ei tarvitse oppia mitään jne. Joko psyyke pettää tai ainakin Pisa-tulokset huononevat entisestään. Sori, meni taas ohi aiheesta.

  Teufelin Zumi

  Tämä nuorten kuntoutusraha ei ole elinikäinen ja periytyvä elatusraha kuten maataloustuki.

  Ola_Pallonivel

  Mites omavaraisuus? Hyvä on olla kotimaassa joku lehmä, jos hätä tulee.

  Jättikoulut, kouluhäiriköt, kännykät, huumeet ja verhokoulut. Saa siinä ihmetellä, miksi ei oppi mene perille. Ennen häiriköt meni tarkkikselle ja oli pelote vaikutus, ei ole enää sitäkään. Jaxuhali.

  jees h-valta

  Zumi väärässä. Kun se nuorten kuntotusraha muuttuu työkyvyttömyyseläkkeeksi noin kolmenkympin paikkeilla on se elinikäistä yhteiskunnan surkean ruokkimista.

  nuori isäntä

  Eikös se ollut 30% maa- ja vesialasta ja tästä alasta 10% tiukasti suojeltua? Suojeluvelvoite ei siis suinkaan ollut 30% metsästä. Kari haluaa tietoisesti luoda tällaista mielikuvaa.

  Kalle Kehveli

  Suota ja vesistöjä karuine saarineen ja luotoineen riittää suojeltavaksi etelässäkin. Metsää ei, vain marginaalisesti. Silti suuri puustoiset metsiköt vaarassa etelässä… Paalumiehiä kun alkaa metsiköissä kulkea, suosittelen reippaita avohakkuita.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 382)